כללי איך עושים כותרות משתנות באינדי'?

• הוסף לסימניות
אם למישהו יש מושג איך עושים כותרות משתנות, כלומר שבראש העמוד יופיע שם הפרק, באינדיזיין CS2 - אשמח אם יוכל לעדכן אותי.
רוב תודות!

• הוסף לסימניות
לאחר חיטוט באינדי' הגעתי למסקנה שעלי לתת לכל פרק מקטע חדש עם שם ואז לסמן בעמוד אב תו מיוחד בשם "סימון מקטע" ו... זה פשוט עובד!!!
בכולופן, תודה למי שרצה לעזור, אך לא הספיק.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו נקודה;875129:
לאחר חיטוט באינדי' הגעתי למסקנה שעלי לתת לכל פרק מקטע חדש עם שם ואז לסמן בעמוד אב תו מיוחד בשם "סימון מקטע" ו... זה פשוט עובד!!!
בכולופן, תודה למי שרצה לעזור, אך לא הספיק.... :)

אין כל צורך בכך. וזה ממש לא נח.

פשוט בהגדרות כותרת רצה תגדירי שישתמש בסגנון פסקה של הכותרות פרק. והתוכנה תשאב אותם אוטומטית מהספר עצמו.

כך שה בכלליות.

בcs2 ספציפית,אין לי מושג,ויתכן ששם את צודקת.

אמנם נראה לי יותר רווחי למכור את המאובן למוזיאון.

• הוסף לסימניות
איפה נמצאות הגדרות כותרת רצה? (תזכורת: אני משתמשת, לצערי באינדיזיין ישן נושן...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו נקודה;875156:
איפה נמצאות הגדרות כותרת רצה? (תזכורת: אני משתמשת, לצערי באינדיזיין ישן נושן...)

בcs2 אין לי מושג. ויתכן שאכן אין. בcs3 וודאי כבר יש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אכן בדקתי בספר ההדרכה של מנטור לאינדי' CS3 ושם יש הסבר איך עושים זאת. בגירסה העתיקה שלי אין אפשרות. חבל.
אבל, ב"ה הסתדרתי עם מה שיש. כבר חששתי שאאלץ לעשות 20 ומשהו דפי אב...
בכל מקרה, יישר כוח על הרצון הטוב!

• הוסף לסימניות
יש סקריפט ששולף סגנון פסקת כותרת למשל ומכניס כסגנון מקטע, אל תוך דפי העמודים.
כמה אבק ניערתי מלהיזכר בזה:)

• הוסף לסימניות
יש סקריפט ששולף סגנון פסקת כותרת למשל ומכניס כסגנון מקטע, אל תוך דפי העמודים.
כמה אבק ניערתי מלהיזכר בזה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה