כללי איך עושים מזה משהו

• הוסף לסימניות
יש לי פונט שבזמנו יצרתי אותו בצורה חובבנית בתוכנת אילוס, סגרתי בפי.די.אף, וזה רק מה שנשאר לי, הקובץ המקורי נמחק לי.
אני רוצה להשתמש עם זה, לעשות מכך פונט. פתחתי את זה באילוס כצורה, ואמנם גררתי לתוכנה של הפונטים, ופשוט הכל יצא מעוות. אות א' מהודרת יצאה כמו איקס. מלא נקודות נמחקו.
ניסתי לעשות צורה כזו באילוס מחדש, ושוב גררתי לתוכנה של הפונטים, וזה יצא מעוות.

שאלתי, איך מעבירים מפי די אף לתוכנה של פונט. [בזמנו העלו כאן דף שמעלים לאינטרנט וכו', אני לא מעדיפה זאת מכמה סיבות].

תודה

• הוסף לסימניות
ראשית תעשה גיבוי. תכניס לאילוס כצורות, ותוודא שהכל טוב.
אחרי זה, בתוכנות הפונטים המתקדמות יש אפשרות ליבא מאילוס, לא על ידי העתק הדבק אלא על ידי Import. בפונט קריאטור זה ממש נחמד, אתה נכנס לגליף, קליק ימני , אימפורט מAI ואתה מיבא את הקובץ אילוס עצמו, מוחק את המיותר ממקם ויש לך את האות באותו מקום.
יש כאן בפורום מדריך לזה של הניק avram, קחהו משם, על פונט עיטורים. והוא אותו עיקרון.
ועל פונט קיראטור יש מדריך של הניק אשורית.
וכמובן, תבנה את זה על פונט קיים בעברית [רצוי גוטמן].
בהצלחה

• הוסף לסימניות
וואו ממש תודה, התוכנה שכתבת היא ממש פשוטה וקלה, גם חינמית. אנסה לעשות זאת.

תודה תודה

• הוסף לסימניות
הפונט קריאטור היא בגרסת נסיון. התוכנה השניה של הניק avram היא היא החינמית, ולמה שאתה צריך - כלומר - פונט ראשון משקל אחד בלי אופן טייפ וקריניג ותווים מתרחבים וכו' זה מצוין.

• הוסף לסימניות
מצויין, ייבאתי לאילוס, עשיתי צורות, משם פתחתי בתוכנה, מיקמתי במקום הגופן הקודם. השתדלתי שיהיה באיזור הפסים האדומים למעלה למטה ובצדדים כפי שהיה.
אך עכשיו---
איך מייצאים, כששמרתי אותו הוא עשה קובץ של התוכנה הזאת. אני רוצה כבר להתקין על המחשב.

• הוסף לסימניות
הצילו.
אחרי כל כך הרבה עבודה זרק לי מישהו צדיק בפרטי, כי התוכנה החינמית הנ"ל אינה יכולה לייצא. ממש מוזר.
האם למישהו מכם יש רעיון מה לעשות עם כל העבודה, אחרי שהכנסתי לגליפים, ומיקמתי את כולם וכו' וכו'. לפחות להעביר לתוכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
----- האם מישהו יכול לסייע בידי?

• הוסף לסימניות
אם איזו תוכנה עשית? עם FontForgePortable? ודאי שאפשר לייצא אלא שאיני זוכר איך, אבל שייך.
עם FontCreator גם שייך לייצא, וכפי שתראה בהסבר של אשורית.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בתוכנת FontCreator אבל בגירסה החינמית, ממנה אי אפשר לייצא בשום אופן.
לקנות את התוכנה אין לי תקציב כעת. וא"כ מה עושים עם החומר??????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה