מידע שימושי איך עושים מטפחת של ירושלמית?

• הוסף לסימניות
בד? גרביון? אבל אוטנטי!

• הוסף לסימניות
שנה שעברה לקחתי חולצת ליקרה וגזרתי למלבן.
התוצאה היתה מקסימה. בפרט ששמתי לה עגילי פנינה גדולים ושרשרת פנינים ומה שתרם לפיניש זה שציירתי לה על האף משקפיים נמוכות כמו הסבתות עם המשקפי קריאה.

• הוסף לסימניות
את הבת שלי חפשו ביום שישי לאידישע מאמע עם גרביון לבן קשור על הראש, היה ממש מוצלח, אין לי מושג איך בדיוק הם קשרו להן, אבל החלק העליון הולבש על הראש וגלגלו את 2 הרגליים פנימה מאחורה.אני אוכל מחר להעלות לך תמונה, אבל אני לא בטוחה שיעזור כי לא רואים איך עשו זאת רק את התוצאה הסופית

• הוסף לסימניות
מניחים כמו מלבן כך שהקודקודים נמצאים בצדדים. את הפינות שנמצאות בקידמת הפנים לוקחים לקשירה מאחורה אבל על הפינות השניות ולא מתחת כמו במטפחת רגילה. בצורה כזו נוצר כיווץ בפינות שלמטה והן מכסות את העורף כמו אצל הירושלמיות.
פשוט פשוט.
מקווה שהעברתי נכון את צורת הקשירה ובתקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
היי תוכלי להסביר שוב? או משהי אחרת...
איך קושרים מטפחת כמו ירושלמיות?
יש לי חתיכת בד לייקרה...
תודה

• הוסף לסימניות
מניחים כמו מלבן כך שהקודקודים נמצאים בצדדים. את הפינות שנמצאות בקידמת הפנים לוקחים לקשירה מאחורה אבל על הפינות השניות ולא מתחת כמו במטפחת רגילה. בצורה כזו נוצר כיווץ בפינות שלמטה והן מכסות את העורף כמו אצל הירושלמיות.
פשוט פשוט.
מקווה שהעברתי נכון את צורת הקשירה ובתקווה שהבנת.
יש מצב את שולחת לי תמונה להמחשה..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה