כללי איך עושים מסלול נקודות בפטושופ?

• הוסף לסימניות
כדוגמת זה:

קבצים מצורפים

• user4637_pic1082_1265060585 copy.png
    KB 20.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בהגדרת המברשת מגדילים את הריווח בין נקודות המברשת (יש דוגמא מרחיבים עד לתוצאה הרצויה).
ואז מכינים מסלול בפן טול. קליק ימני והחל מברשת.

• הוסף לסימניות
תודה.
אחרי יצירת המסלול .מה ההפקודה?

• הוסף לסימניות
Stroke path

ולבחור את המברשת.

רק לדאוג לפני כן שהמברשת עם ההגדרות הרצויות.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זה 'פן טול'? אולי אני יודע מה זה אבל אנני יודע שקוראים לזה כך.

• הוסף לסימניות
כל הציפורן בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י akivay770;1147934:
סליחה על הבורות, אבל מה זה 'פן טול'? אולי אני יודע מה זה אבל אנני יודע שקוראים לזה כך.

כלי הצפורן

• הוסף לסימניות
הפוטושופ שלי באנגלית אז אני לא יכול לתרגם.
(וממליץ לכל אחד ללמוד אותו ג"כ באנגלית בד"כ לא מבינים מהפקודה מה היא עושה והלימוד על עברית ואנגלית הוא אותו הדבר ובעברית זה רק מסבך.)

• הוסף לסימניות
קו מקווקו

בדיוק מה שהקודמים כתבו אך בצורה טיפה יותר מורחבת.
1. עושים מסלול בצורה המתאימה ע"י כלי הציפורן.
2. אח"כ בוחרים מברשת עם ההגדרות הרצויות (שהקו לא רצןף אלא מקווקו עם רוחים)
3. אח"כ בוחרים שוב בכלי הציפורן, קליק ימני של העכבר, ולבחור באפשרות: stroke path ואח"כ לבחור בסמל מברשת שמחיל אוטמטית את ההגדרות של המברשת שנבחרה קודם על המסלול כולו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ובפוטושפ בעברית איפה זה stroke path?
אין לאף אחד פוטושופ בעברית?

• הוסף לסימניות
איך אני מגדיר שהמברשת תהיה עם רווח בין נקודה לנקודה?
תודה מראש ופורים שמח!

• הוסף לסימניות
בחלון המברשות המורחב, יש שם הגדרת Spacing

• הוסף לסימניות
הערה: כדאי לשים לב לעמוד על שכבה חדשה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ופורים שמח!!!

• הוסף לסימניות
זה:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 51.4 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה