עזרה איך עושים מרווחים אחידים?

• הוסף לסימניות
צריך לעצב משהו כזה: (אילוסטרייטור)
1712180883301.png

הבעיה היא שיש לי פה 38מלבנים ואני צריך 37איך אני מוציא מלבן אחד
ומיישר את כולם למוורים אחידים?

• הוסף לסימניות
אם הייתי מגדיל ראש, הייתי מכין צורה של עיגול, ומעגן עליה טקסט, בטקסט הייתי כותב | 37 פעמים ומשחק עם מרווח הטקסט
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בכלי הRotate
הגדרת נקודת הייחוס [ה'עוגן'] במקום הרצוי [באמצעות הait]
לחיצה פעמיים על הכלי, ובחלונית המעלות לכתוב 360/37
לאשר copy
ואז ctrl D ללחוץ עוד כמה פעמים שתצטרכו עד שיושלם הסיבוב [35 פעמים...]

כשתכתבו 360/37 בעצם אתם מגדירים לו שהשכפול יהיה ביחס כזה שב360 מע' [-סיבוב שלם] הצורה תכנס 37 פעמים.
1712200986721.png

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יצא לי פעם לעשות את זה, עם התו הזה: |
פשוט הקלדתי אותו סביב לעיגול

• הוסף לסימניות
מעבר של צורה לצורה (שכחתי איך קוראים לזה, לא חייבים להפוך ריבוע לעיגול... אפשר להמשיך עם ריבוע וריבוע) - 38 שלבים, והחלה סביב עיגול.
38 צורות - כי השלב הראשון והאחרון מתלכדים כשהם סביב צורה סגורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה