איך עושים סה''כ בתוכנת אקסל??

• הוסף לסימניות
לבעלי יש ארגון עזר נישואין
ויש לי במחשב את כל התרומות
וההכנסות שהיה החצי שנה אחרונה
איך אני עושה בתוכנת אקסל סה''כ -כמה כל הסכומים ביחד??

תודה!!

• הוסף לסימניות
הנה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 92.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ע"י פונקציית sum
עומדת על התא בו את רוצה שיהיה הסיכום. למעלה יש לך שורה ריקה שבצידה יש f. תלחצי עליו.
עכשיו תחפשי את ה-sum.
בחלון הבא- תסמני עם העכבר את כל התאים שאותם את רוצה שיסכם לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1436479:

תודה אין לי מילים!!!
פשוט כל פעם יש מישהו מיוחד לזה
אבל בעלי רצה שזה יהיה גם במחשב שלנו.

נ.ב. אני לוחצת על זה אחרי שכבר הכל מופיעה או שלפני שאני
ממלאה את הטבלה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1436486:
תודה אין לי מילים!!!
פשוט כל פעם יש מישהו מיוחד לזה
אבל בעלי רצה שזה יהיה גם במחשב שלנו.

נ.ב. אני לוחצת על זה אחרי שכבר הכל מופיעה או שלפני שאני
ממלאה את הטבלה??

עדיף אחרי שמילאת.
אגב, אם לאחר יצירת הסיכום תשני את אחד המספרים
הסיכום יתעדכן אוטומטית.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות!!
אין עליכם משפחת פרוג.....!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה