כללי איך עושים צורת לב שמסתובב? אני רוצה לרשום עליו "מזל טוב"

• הוסף לסימניות
תראו בתמונה המצורפת על מה מדובר.
אני רוצה ליצור לב כזה בדיוק ולרשום עליו מזל טוב.
איך עושים דבר כזה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 67.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
באינדיזיין - יוצרים נתיב בצורה הזאת, ועליו כותבים את כל הכיתוב הזה, אח"כ מעלימים את הנתיב (ע"י שלילת עובי הקו).

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
תיצרי בציפורן את הצורה הרצויה.לב מסתובב לצורך הענין.
אני יצרתי מהסיפרלה הקיימת ...
תכתבי את המלל הרצוי.עם ה-T המסומן תלחצי בתחילת המסלול.תעתיקי ותדביקי את המלל.
אפשר גם לכתוב ישירות על המסלול.מנסיון שלי עדיף לכתוב סתם בצד ואח"כ -העתק-הדבק.
וזהו...
מקווה שהבנת.
ופורים שמח...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 44.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
כנ"ל בקורל, התאמת טקסט לנתיב.

• הוסף לסימניות
אסתי 28, את כתבת בנוגע לפוטושופ או תוכנה אחרת?

• הוסף לסימניות
ביג לונדון,
היא התכוונה לאילוס'.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות אבל התכוונתי לפוטושופ, איך עושים?

• הוסף לסימניות
גם בפוטושופ אפשר לכתוב על נתיב
(רק מ-CS)

• הוסף לסימניות
אתה יוצר מסלול בעזרת כלי הציפורן. (או אולי יוצר בתוכנה אחרת ומעתיק- לא בדקתי אם אפשר) אח"כ אתה עומד עם כלי הטקסט (T) על המסלול ואז הסמן נהפך לך לטקסט על מסלול (כעין קו מתחת ה-T). ואז אתה לוחץ ומתחיל לכתוב.
בהצלחה! פורים שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה