עזרה איך עושים קישור לכתובת מייל שילחצו עליה יהא רשום נושא אוטומטי

• הוסף לסימניות
איך עושים קישור לכתובת מייל שילחצו עליה יהא רשום נושא אוטומטי.
כמו לדוגמא כזה?

קבצים מצורפים

• דוגמא.png
    דוגמא.png
    KB 40 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לא יודע. אני צריך לעשות כזה קישור במייל שאני שולח : לדגומא שכל מי שחסום לו הקישור של האתר ילחץ על הכתובת מייל ויהא רשום לו חסום לי וככה שאני מקבל את המייל אני יודע מה הוא צה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדיוק מה שחיפשתי אבל לא הצלחתי להבין כלום איך אני עושה את זה

• הוסף לסימניות
לא יודע. אני צריך לעשות כזה קישור במייל שאני שולח : לדגומא שכל מי שחסום לו הקישור של האתר ילחץ על הכתובת מייל ויהא רשום לו חסום לי וככה שאני מקבל את המייל אני יודע מה הוא צה
או קיי
בתחתית ההודעה שאתה כותב תלחץ על הכפתור של הקישור
Screenshot_244.jpg

ב'טקסט לתצוגה' תכניס את הכיתוב שאתה רוצה שיוצג

תעמוד על הגדרת 'כתובת אינטרנט' ולא 'כתובת אימייל'

ובשורת הקישור תכניס את הנוסחה הבאה (בשינוי מתאים)
mailto:HANACHOT*bbm.org.il?subject=זה הטקסט לנושא

איפה שיש כתובת מייל תכניס את הכתובת הנכונה שלך (שמתי כוכבית במקום שטרודל כדי שזה יעבור את המסנן של פרוג)

ואיפה שכתוב 'זה הטקסט לנושא' תכניס את הטקסט הרלוונטי עבורך

מקוה שזה מספיק ברור

• הוסף לסימניות
עבד נהדר
ואם אני רוצה לרשום גם בגוף המייל מה אני צריך להוסיף? ואיפה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא כתוב אצלי 'זה הטקסט לנושא', איפה זה אמור להיות?
הכוונה לזה:

ובשורת הקישור תכניס את הנוסחה הבאה (בשינוי מתאים)
mailto:HANACHOT*bbm.org.il?subject=זה הטקסט לנושא
תעתיק את הקישור הנ"ל בשלמותו ואז במקום המילים "זה הטקסט לנושא"
תכתוב מה בא לך

• הוסף לסימניות
לא כתוב אצלי 'זה הטקסט לנושא', איפה זה אמור להיות?
צפה בקובץ המצורף 1152201
לא הבנת...
התכוונתי שבנוסחה ששמתי בהודעה יש חלק שיש בו כתובת מייל כלשהי שתקעתי (עם כוכבית במקום שטרודל) שבו צריך לשים את הכתובת מייל העדכנית
ויש עוד חלק מהנוסחה שרשום בה 'זה הטקסט לנושא' ואותו צריך להחליף למה שאתה רוצה שיהיה כתוב בנושא
מקוה שכעת מובן...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה