כללי איך עושים שהעמודים באינדי' יהיו אחד מעל השני

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לסדר אלבום באינדיזיין, והוא A4 לרוחב שוכב, איפה אני מגדירה באינדיזיין שהעמודים יהיו אחד מעל השני ולא אחד ליד השני.

תודות:)

• הוסף לסימניות
לסמן facing pages ביצירת הקובץ, ואם כבר מוגדר >פייל>דוקיומנט סטאפ ותסמני שם

• הוסף לסימניות
וואוו איך מהר תודה רבה
אבל אני בעברית, יש מצב לתרגם????

• הוסף לסימניות
אני רואה שכתבת לי איך לסמן שיהיה לרוחב, אבל שאלתי איך עושים שהעמודים יהיו אחד מעל השני ולא אחד ליד השני, כי זה נפתח מלמטה למעלה ולא לצד...

• הוסף לסימניות
אז להוריד את אפשרות הפייסינג פייג'ס
בעברית זה אמור להיות כפולת עמודים או משהו כזה

• הוסף לסימניות
אםן זה עדיין אקטואלי:
ניכנסים לקובף -הגדרות קובץ- ושם למעלה יש אפשרות עמודים זה מול זה משהו כזה לא זוכרת בדיוק לבדוק שלא מסומן ווי וזה יעשה עמודים אחד מתחת השני

• הוסף לסימניות
במקום לסובב את הראש הפוך. יש אפשרות להפוך תצוגת עמודים. ולא את העמודים פיזית.

• הוסף לסימניות
כמו ששלמה כתב. בחלון העמודים, תלחצי על העמודים הרצויים לחצן ימני, ויש לך אופציה של סיבוב עמודים
קחי בחשבון שזה רק מסובב את תצוגת העמודים. (ב pdf אם תרצי את זה גם מסובב, אפשר גם שם לסובב באותה דרך)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה