- הוסף לסימניות
מישהו יודע אם קיים אתר חינמי ליצירת תוויות מזון??
או מחשבון שמחשב ערכים תזונתיים לפי מתכון?
אשמח לעזרה בנושא! תודהה
או מחשבון שמחשב ערכים תזונתיים לפי מתכון?
אשמח לעזרה בנושא! תודהה
את זה gpt יודע מצוין לעשות.או מחשבון שמחשב ערכים תזונתיים לפי מתכון?
אני שמה לו מתכון , הוא כותב לי את הרכיבים לפי הסדר שרשמתיאת זה gpt יודע מצוין לעשות.
נראה לי שהוא מדייק.
אולי משהו בשפה של ההוראה לא ברור לו.אני שמה לו מתכון , הוא כותב לי את הרכיבים לפי הסדר שרשמתי
באותם מילים אפילו.
ניסיתי להסביר לו, הוא לא מבין![]()
| רכיב תזונתי | ל-100 גרם |
|---|---|
| אנרגיה | 97 קלוריות |
| חלבונים | 9.7 גרם |
| פחמימות | 9.9 גרם |
| מתוכן סוכרים | 2.0 גרם |
| שומנים | 2.0 גרם |
| מתוכם שומן רווי | 1.2 גרם |
| כולסטרול | 55 מ״ג |
| סיבים תזונתיים | 0.0 גרם |
| נתרן | 85 מ״ג |
| סידן | 90 מ״ג |
| ויטמין D | 0.5 מיקרוגרם |
ערך תזונתי נגיד הוא כותב סבבה,הפרומטים שלי:
1.
אתה יכול לקחת מתכון ולחשב לי ערך תזונתי ל מאה גרם מזון, ולמנה?
2.
עוגת גבינה אפויה
10 מנות = כל מנה = חלבון גבינה
מצרכים:
5 חלבונים
כף סוכר
750 גרם גבינה 3%
1/2 אינסטנט פודינג וניל
2 חלמונים
3 כפות קורנפלור
כף גרידת לימון
1/2 כפית תמצית וניל
5 שקיות ממתיק מלאכותי
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים וכף סוכר עד
לקבלת קצף אוורירי.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל
החומרים.
מקפלים את הקצף שהכנו קודם לתוך
הבלילה, יוצקים את התערובת
לתבנית קפיצית מרופדת בניר אפיה
מניחים את התבנית בתוך תבנית
גדולה ועמוקה עם מים חמים.
אופים עשר דקות על 200 מעלות ועוד
40 דקות על 180 מעלות.
3.
אני רוצה שתכתוב לי את זה כמו שכותבים ערך תזונתי על תויות מזון, כמקובל
בישראל
4.
תעשה לי טבלה ורק למאה גרם
לא ממש הבנתי מה את רוצה, שהוא יגיד לך מה המרכיבים של הגבינה?אבל מרכיבים הוא פשוט כותב לי מה שכתבתי לו ומשתמש באותם מילים,
נגיד הוא כותב לי "גבינה" במקום חלב, ו"אבקת סוכר לעיטור", כשאני אומרת לו שמפזרים מלמעלה אבקת סוכר.![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //