מידע שימושי איך עושים ת.ז. ביומטרית?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ביומטרי בלי תור
אלו עם תור חיכו אולי חצי שעה פחות
המעלה של התור זה חיסכון לפי העומס...
וטיפ- אם את לובשת פאה או שתבואי עם מטפחת או שתאלצי להזיז את הפוני אם יש כי זה מפריע לתמונה...
וגם אורך רוח לתמונה ולשאלות הטפשיות...(תלמדי לפני כן את העץ המשפחתי מ2 הצדדים ליתר ביטחון... אה וגם איזה חיית מחמד או צבע את אוהבת...)
זה לא נכון. השאלות הן על פרטים שמופיעים במשרד הפנים ויכולים לזהות את האדם. לא היית רוצה שיעשו ת.ז. לאדם הלא נכון... אז שואלים מה שם הסבים, הגיסים, באיזה ת"ת למדת וכן הלאה. שום שאלה על העדפות אישיות או חיות מחמד.

• הוסף לסימניות
פוני צד שמכסה חצי גבה נגיד.. מפריע לתמונה?
ת"ז ביומטרית מובנית על שני זיהויים.
1. טביעת אצבע (שגם אם היא לא נשמרת במאגר -מומלץ- עדיין היא מוטמעת על גבי השבב של הת"ז עצמה).
2. זיהוי תווי פנים, ולכן מה שמוגדר אצלם פנים, צריך להיות גלוי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון. השאלות הן על פרטים שמופיעים במשרד הפנים ויכולים לזהות את האדם. לא היית רוצה שיעשו ת.ז. לאדם הלא נכון... אז שואלים מה שם הסבים, הגיסים, באיזה ת"ת למדת וכן הלאה. שום שאלה על העדפות אישיות או חיות מחמד.
אותיט שאלו איזה חיית מחמד אני אוהבת ואת אחי מה הצבע האהוב עליו...
ככל הנראה זה כדי שלא יוכלו לזייף כי שורשים ומידע משפחתי כללי כל אחד יכול לגלות ומשהו כחיה או צבע לכאורה רק הבן אדם עצמו יודע

• הוסף לסימניות
אותיט שאלו איזה חיית מחמד אני אוהבת ואת אחי מה הצבע האהוב עליו...
ככל הנראה זה כדי שלא יוכלו לזייף כי שורשים ומידע משפחתי כללי כל אחד יכול לגלות ומשהו כחיה או צבע לכאורה רק הבן אדם עצמו יודע
זה בשביל סימן זיהוי,
יש את זה הרבה באתרים של משרדי ממשלה- המטרה היא לחזק את ההזדהות:
האדם מגדיר מראש תשובות, שרק הוא יכול לדעת,
וכך בהזדהות- יש פחות סיכון שמישהו ינסה להזדהות בשמו...

• הוסף לסימניות
איך מפעילים את תעודת הזהות בלי אס אמ אס?????

• הוסף לסימניות
עם קוד שמגיע בהודעה קולית, או במשרד הפנים עצמו.

• הוסף לסימניות
מוסיפה: או שולחים להם הודעה במייל
עכשיו מצאתי פה אשכול ישן

• הוסף לסימניות
שולחים מייל לסניף שהנפיקו לך
או אולי ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לפני שבוע הייתי במשרד הפנים ואמרתי לעובד שיש לי פלאפון כשר, אז הוא הפעיל אפשרות אימות בשיחה קולית, ולא דרך SMS

• הוסף לסימניות
או אולי ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ניסיתי
כדי לכתוב פניה לסניף צריך קוד אישי אותו ניתן להוציא רק על ידי שהתעודת זהות פעילה
או שאולי תכתבו לי מייל ממש מה שכתבתם נחסם

• הוסף לסימניות
אולי info @ piba.gov.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה