האם יש אפשרות ללכת לבנק של בעלי החשבון יחד עם הילד ועם תז שלי ולפדות שם את הצק?למוטב בלבד?
אם לא, תעשו קשקוש ותסבו על שמכם.
למוטב בלבד ניתן לחפש בן דוד עם אותו שם
ניתן להוסיף עוד שם פרטי על הצ'ק ולהסביר להם שזה אתה. "הם קונים תותים"
חשבתי עכ, מעדיפה מלכתחילה להימנע.לפני שנים, שהייתי ילדה קיבלתי צ'ק שמן למוטב בלבד על שמי.
בזמנו לא הייתה ברירה, לא היה אפשרות לבקש מהנותן צ'ק על שם אחר, פתחו חשבון רק בשביל הצ'ק.
רק צקים עם סכומים נמוכים [פחות מ1000] והבנקים הקטנים [לפחות עד לפני שנה היו] בודקים גם צקים שך 50 ש"ח.בדרך כלל הפקידים בודקים את השיקים רק מלמעלה תקחו את הצ'ק תקשקשו חתימה אחת ואחר כך את חתימתכם ותפקידו אין לכם מה לפחד כי אם לא מקבלים את זה הם נותנים את הצ'ק בחזרה אני אישית הפקדתי כבר עשרות צ'יקים באופן זה
הלכתי עם הבן ות.ז. ואישרו להפקיד לי בחשבון.האם יש אפשרות ללכת לבנק של בעלי החשבון יחד עם הילד ועם תז שלי ולפדות שם את הצק?
למיטב ידיעתי, צינג' לא פורט צקים 'למוטב בלבד'.תפרטו בצינג' שהם ישברו את הראש...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים