איך פונים לאו"ם?

• הוסף לסימניות
המצב בירושלים רבתי קשה!
אנשים בלי חשמל, בלי מוצרי מזון וכו'?
עד מתי?

שמועה שמעתי, שברחביה הכבישים פונו...

• הוסף לסימניות
סבא וסבתא שלי באזור גאולה עדין בלי חשמל מיום שישי בבוקר! הזוי!
ברחביה כבר שכחו מזמן מהשלג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה באמת מגזם!!!
מדברים פה על סופות בארה"ב, שהזיזו כמויות של בתים ואני לא יודעת מה. מדובר פה בירושלים על שלג. שלג וזהו. אני מבינה שיש תקלות לא צפויות אבל בגדול- איפה כל הצוותות של העירייה?
דיברו על מתנדבים וכו', למה לא מסתובבים בכל שכונה קבוצות וטרקטורים לפנות? האם זה שפוי שהמכולת אצלנו ריקה!!!????? זה לא שפוי לגמרי. ילדים עד מתי ישבו בבית? במקום לטפל הם עושים ישיבה ועוד אחת ומגיעים למסקנה שהמצב לא מאפשר לימודים. זה נכון באמת השאלה היא למה זה המצב?????

• הוסף לסימניות
האם מישהו ראה טיפול במבנים של בתי ספר וגנים באזור שלו?
אני לא רואה שום פינוי / תיקון!
כנראה שמחכים שהזמן יעשה את שלו...

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים עוד יותר להתעצבן
אז התקשורת בחו"ל מציגה את נזקי הסופה רק בGAZA=עזה....
קרובת משפחתי אמרה שהם ראו בטלוויזיה שבעזה יש שטפון של מים ללא חשמל ועוד ועוד...

• הוסף לסימניות
איפה המתנסים בסיפור?

• הוסף לסימניות
סבלנות,
יש דברים שבורא עולם מסדר.

אני לא מצדיקה את הרשויות שקרסו בכל מקרה ולא עמדו באף פרמטר,
אבל לצפות שכל רחובות ירושלים יפונו משלג וקרח תוך יומיים זה דבר הזוי.
אתם שם, וראיתם מה קרה לחוטי חשמל, אתם רואים איך נראים הרחובות הצדדיים מלאי הקרח והסמטאות שאפ' המכוניות לא הצליחו לחפור בהם, איך תרצו שיהיו לימודים? אתם כהורים כן רוצים לשלוח את הילדים? ושיתערבבו על הכביש יחד עם הקרח והמכוניות?

כל הצירים והרחובות המרכזיים פולסו ומתקדמים אט אט,
ואכן לפני שלג ממלאים את הבית כמו למלחמה, גם אם זה רק אולי שלג קל.
זו לא הייתה סערה סטנדרטית.

צריך סבלנות.

(כמובן שגם אני הייתי מצפה להקמת מרכזי חלוקת לחם וחלב בכל מרכז שכונה, ואני לא אומרת שהרשויות בסדר... אבל יש דברים שהם בשורת ההיגיון, כמו אי קיום לימודים)

אגב,
גיסתי יצאה מב"ב לי-ם בשעה סבירה לחלוטין שיכלה להספיק להגיע לי-ם לפני התחדשות הסערה, אבל אגד התעקשו לעשות את כל הסיבוב למרות שהאוטובוס התמלא כבר בגן ווארשה, כך שהם שרפו 3/4 שעה בב"ב וכשהסערה התחדשה הם נתקעו בדרך בבית מאיר ולא יכלו כבר להחזיר אותם לב"ב, שעתיים שלוש לקח להם להתקדם לשורש שם הורו להם להיכנס לתחנת הדלק ולבלות את הלילה והושארו על נפשם טף ונשים משפחות עם ילדים ללא ציוד ומזון מתאימים!
בבוקר את רוב האנשים פינו למבשרת ומשם למודיעין ומשם איש לביתו כך שההרפתקאה הסתיימה כשהם שבו לביתם ב-1 בצהריים... בערב שבת.

אפשר לומר שהם הרפתקנים וזבש"ם, אך הם ממש לא כאלו, היו להם ולעוד רבים סיבות טובות להיות בי-ם בשבת ואם רק היה להם ספק ומחשבה ע"כ שהם עלולים להתקע לא היו יוצאים לדרך. הם אינם מחוברים לתקשורת אונליין, (מלבד עיתון המספר את חדשות יום האתמול) הם יצאו בהפוגה ומבחינתם אם מתקיימת תח"צ אז זה בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1149194:
כן.
ליד הבית שלי יש בי"ס, וראיתי שם את אב-הבית ועוד כמה עובדי עירייה. בתחילה הם פינו שלג משביל הגישה לבי"ס, ואח"כ נגשו לטפל בעץ ענק שקרס בחצר.

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי מה קשור או"ם לפינוי שלג בירושלים???...:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1149404:
לא כל כך הבנתי מה קשור או"ם לפינוי שלג בירושלים???...:):):)

שישלחו סיוע, מזון ותרופות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1149194:

נכתב ע"י מירה כ;1149394:
כן.
ליד הבית שלי יש בי"ס, וראיתי שם את אב-הבית ועוד כמה עובדי עירייה. בתחילה הם פינו שלג משביל הגישה לבי"ס, ואח"כ נגשו לטפל בעץ ענק שקרס בחצר.

אכן כן,
לפני שעה גם עבדו אצלינו...
גני ילדים - הבנתי מהאחראי שרק גן אחד בירושלים לא יפתח מחר כי נפל שם מתח גבוה
כל שאר הגנים יפתחו.

בכל מקרה, עלינו להזהיר היטב את הילדים כי אמנם פינו דרכי גישה: שביל ברוחב כ 40-50 ס"מ, אבל כל שאר השטח - קפוא ומחליק מאד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה