התייעצות איך פונים לנטפרי בהצעת ייעול מערכתי? באו מים עד נפש!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
1. כמו שכתבתי שום חברה מתחרה לא תוכל להביא כזה סינון בכזה מחיר, זה לא רווחי.
2. לא מעניין אותם מתחרים, הם יישארו כמו שהם, אם יהיה חברה מתחרה המקסימום הוא שהחברה השנייה תיתן שירות כביכול יותר טוב, ויש כבר את אתרוג.
אתרוג היא מתחרה בסינון,
אבל היא לא הצליחה לכפות על מנהלי מוסדות החינוך לאשר רק אותם.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שקהל לקוחות נטפרי הם לקוחות שבויים שאין להם אפשרות לעבור לסינון אחר,
רובם ככולם של מוסדות החינוך מאפשרים חיבור לרשת רק דרך נטפרי,
עד שלא יהיה תחרות אמיתית שום דבר לא ישתנה.
איזה מוסדות חינוך?
בסמינרים, ת"תים ובתי ספר שאני מכירה זה לא ככה.

• הוסף לסימניות
אני מזדהה עם הרבה מהתוכן הענייני שכתבת, במיוחד על הצורך במענה על ידי מתכנתים והתסכול מכך שישנו חוסר עקביות בטיפול בפניה שגורם הרבה פעמים לשאלות שחוזרות על עצמן וכדו'.

אבל, שימוש בביטויים כאלו כמו שכתבת (ההדגשות שלי):
ויש להם אפס הבנה במונחים מסויימים (ודי בסיסיים למי שקצת מונח בעולם טכנולוגי מתוקן) שלפעמים כותבים להם
מסופקני אם הצליחו להפנים סופסוף מה_זה_API. וחבל שא"א להעלות פה שרשור מתסכל עד דמעות שנערך בנושא זה בדיוק איתם.
לא עולה בקנה אחד עם מה שכתבת כאן (שוב ההדגשה שלי)
הנ"ל נכתב באמת מתוך כוונה לשפר טכנית את היעילות המערכתית ולא מכוונה לפגוע או לקנטר חלילה.
עדיף לדבוק בכתיבה עניינית, דבר שתמיד מוריד את ההתנגדות ומגביר את הסיכוי למענה.

לנטפרי בעיניי ובעיני רבים אחרים עומדת זכות אדירה בהצלת בתים רבים רבים בישראל וודאי לי שיש להם עניין לתת מענה יסודי ככל האפשר כדי שגם אנשי מקצוע יוכלו לעבוד ביעילות בתוך המסגרת השמורה שלהם.

• הוסף לסימניות
הצחקתם אותי
שלנטפרי אין אנשי תכנות?
יש להם והם טובים
הבעיה היא שהם מוכנים לפתוח רק בצורה מערכתית ולא בצורה פרטנית.
יש לזה מעלה כי בסינונים האחרים אפשר לפתוח כמעט הכל עם קצת לחץ
וחסרון שאין להם גמישות

כיום יש יותר גמישות מפעם
ראה ערך וואצאפ ווב
עדיין בהרבה דברים לא

ייתכן גם שמי שעונה על הפניה אינו מבין כ"כ, תמיד ישנה אפשרות להעביר ללמעלה, אורך יותר זמן
בסינונים אחרים המצב לא יותר טוב בקטע הזה

• הוסף לסימניות
ויש להם אפס הבנה במונחים מסויימים (ודי בסיסיים למי שקצת מונח בעולם טכנולוגי מתוקן) שלפעמים כותבים להם
מסופקני אם הצליחו להפנים סופסוף מה_זה_API. וחבל שא"א להעלות פה שרשור מתסכל עד דמעות שנערך בנושא זה בדיוק איתם.
מוכר עד כאב, כל עוד הפניה נמצאת בדרג הראשון שמקבל את הפניות.
במקרה כזה פשוט בקשו להעביר את הפניה לדרג בכיר יותר (טיפול מקצועי 2, טיפול מקצועי 3), מה שיפתור לכם את הבעיה.
אפשר גם לדווח על הפנייה ולציין את הנקודה, זה גם עשוי לעזור.

• הוסף לסימניות
על פתיחת אתרים פשוטים אני מקבלת מענה לרוב תוך 10 דקות,
אבל הם קשוחים, מה עם cursor לדוגמה? יש סיבה שנטפרי לא פותחים?

• הוסף לסימניות
אני מחכה שיפתחו לי סרטון כבר שלושה ימים, ואין תשובה לבינתיים, לא חיובית ולא שלילית.
אני לא באה בקטע של תלונות ולא דחוף לי שיפתחו. אבל חשוב לדייק.
נוצר להם עומס אחרי ההתקפה
אני תקשרתי איתם בצ'אט
אגב, עכשיו כשאני צריכה סרטון ולא פותחים לי אותו, תוך כדי עבודה אני פותחת איתם צ'אט והם מזרזים את הפניה...

• הוסף לסימניות
שטויות!!
בתור אחד שהתעסקתי עם כמה וכמה תוכנות ושרתים בבניה, יש להם שם אנשי מקצוע שיכולים לבייש חברות הייטק גדולות בארץ.
טוב לשמוע.
לא פגשתי אותם לצערי עד כה, אולי באמת בגלל ש-
מוכר עד כאב, כל עוד הפניה נמצאת בדרג הראשון שמקבל את הפניות.
במקרה כזה פשוט בקשו להעביר את הפניה לדרג בכיר יותר (טיפול מקצועי 2, טיפול מקצועי 3), מה שיפתור לכם את הבעיה.
אפשר גם לדווח על הפנייה ולציין את הנקודה, זה גם עשוי לעזור.
@מנוי פרימיום תודה. מעתה אנקוט בצעדים אלו כשיהיה נחוץ.

אני מזדהה עם הרבה מהתוכן הענייני שכתבת, במיוחד על הצורך במענה על ידי מתכנתים והתסכול מכך שישנו חוסר עקביות בטיפול בפניה שגורם הרבה פעמים לשאלות שחוזרות על עצמן וכדו'.

אבל, שימוש בביטויים כאלו כמו שכתבת (ההדגשות שלי):

לא עולה בקנה אחד עם מה שכתבת כאן (שוב ההדגשה שלי)

עדיף לדבוק בכתיבה עניינית, דבר שתמיד מוריד את ההתנגדות ומגביר את הסיכוי למענה.

לנטפרי בעיניי ובעיני רבים אחרים עומדת זכות אדירה בהצלת בתים רבים רבים בישראל וודאי לי שיש להם עניין לתת מענה יסודי ככל האפשר כדי שגם אנשי מקצוע יוכלו לעבוד ביעילות בתוך המסגרת השמורה שלהם.
ככלל, צדקת ממני.
אולם היות והפניות שלי היו מול הדרגים הנמוכים כמו שאני מסיקה בהתאם לתגובות שהעלו פה -
לצערי נפגשתי עם הנציגים שאכן לא מבינים דבר בעניינים שמעבר לפתיחת קבצי תוכן פשוטים.
כמובן שבכל הנוגע לעובדה שנטפרי גוף מקצועי ויר"ש שזכויות רבות עומדות לו - אכן הסכמתי בכל לב.

בכל מקרה, אקח לתשומת ליבי את הערתך.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וגם שיפתחו יותר בקלות וואצאפ.
מכירה הרבה מאד שבגלל זה משתמשים עם סינונים פחות טובים וחבל.

• הוסף לסימניות
אולי יהיה מצב להוסיף תגיות קבועות מראש?
כלומר, במידה ומדובר בתוכנה, תמונה, סרטון, אתר, טופס, שרת על כל מסתעפיו וכן הלאה והלאה- האם יש סיכוי שהפניה תמוין אוטומטית לדרגים הרלוונטיים בהתאם?

ואם בענייני שרת עסקינן,
גם לזה נראה שאפשר למצוא פתרון שיחסוך אחוזים משמעותיים מהסחבת ועוגמת הנפש בכל הפרויקט הגדול הזה שנקרא הקמת שרת והוא-
טיפול אנושי בזמן אמת (כמובן לפרויקטים גדולים ולא לפתיחת סרטון ביוטיוב)
האם אני נאיבית מדי?
קרובת משפחה שלי היתה בחו"ל תקופה ארוכה והזדקקה לפתיחת מערכות ותוכנות שונות
התקשר אליה נציג אדיב של "משומר" או איך שקוראים לחברת הסינון שם
והיו יחד על הקו לפתיחת המערכות בזמן אמת תוך הדרכה מקצועית שלו. בקיצור- מבין עניין.

כמובן
כפי שציינתי יהיה צורך במחלקת עסקים או איך שלא תגדירו זאת, לשם כך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם בענייני שרת עסקינן,
גם לזה נראה שאפשר למצוא פתרון שיחסוך אחוזים משמעותיים מהסחבת ועוגמת הנפש בכל הפרויקט הגדול הזה שנקרא הקמת שרת והוא-
טיפול אנושי בזמן אמת (כמובן לפרויקטים גדולים ולא לפתיחת סרטון ביוטיוב)
האם אני נאיבית מדי?
קרובת משפחה שלי היתה בחו"ל תקופה ארוכה והזדקקה לפתיחת מערכות ותוכנות שונות
התקשר אליה נציג אדיב של "משומר" או איך שקוראים לחברת הסינון שם
והיו יחד על הקו לפתיחת המערכות בזמן אמת תוך הדרכה מקצועית שלו. בקיצור- מבין עניין.
1757347146478.png

1757347169323.png

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה, לא שמתי לב לכפתור הזה עד כה אבל:
1. הוא מכוון לפניות דחופות, הצורך פה הוא לא מידת הבהילות של הפניה אלא טיפול ממוקד ומקצועי.
2. כל עוד יחזור אלי נציג מהדרג הנמוך הטיפול בפנייתי לא יהיה יעיל. וזה הדיפולט של המערכתיות שם למיטב הבנתי.

• הוסף לסימניות
1. הוא מכוון לפניות דחופות, הצורך פה הוא לא מידת הבהילות של הפניה אלא טיפול ממוקד ומקצועי.
2. כל עוד יחזור אלי נציג מהדרג הנמוך הטיפול בפנייתי לא יהיה יעיל. וזה הדיפולט של המערכתיות שם למיטב הבנתי.
מאמין שכדאי לנסות , ולשאול אותם אם זה יכול לוהעיל לכם

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו נטפרי כמה פעמים בניסיון לפתור בעיות תכנותיות די מסובכות (מרטין כמדומני)
אני לא יודעת איך את מסווגת אצלם, אצלי ברוב המקרים המענה הוא של הדרג המקצועי ורואים את זה בשאלות שהם שואלים.
ואני באמת בעד שיהיה סיווג של תגיות, אני בד"כ כותבת "לצרכי עבודה" או משו בסגנון בכותרת כדי שיבינו שזה לא איזה סרטון של ברדק שבא לי לראות.

• הוסף לסימניות
1. זה מכוון גם לצורך הזה.
2. גם אם יחזור נציג מהדרג הנמוך אם הוא לא יודע לענות/לטפל, אחד מהשניים או שהוא יעביר את זה לטיפול של נציג מקצועי ממנו בזמן אמת או שלא תחויבו על כך ותוכלו להפעיל שוב בזמן אחר/רלוונטי.
באופן כללי עדיף לדבר מידיעה

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שנטפרי לא מתפקדים מחוסר כח אדם וכו
עד ששילמתי 30 שח בשירות SOS ואפילו חזרו אליי אחר כך אם הסתדרתי. דמי שירות של שנים שאני משלמת לא הספיק להם?

• הוסף לסימניות
1. זה מכוון גם לצורך הזה.
2. גם אם יחזור נציג מהדרג הנמוך אם הוא לא יודע לענות/לטפל, אחד מהשניים או שהוא יעביר את זה לטיפול של נציג מקצועי ממנו בזמן אמת או שלא תחויבו על כך ותוכלו להפעיל שוב בזמן אחר/רלוונטי.
באופן כללי עדיף לדבר מידיעה
בע"ה אנסה את זה ואת השיטות האחרות שכתבו פה בפעם הבאה
אחזור לעדכן:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה