התייעצות איך פונים לנטפרי בהצעת ייעול מערכתי? באו מים עד נפש!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עד ששילמתי 30 שח בשירות SOS ואפילו חזרו אליי אחר כך אם הסתדרתי. דמי שירות של שנים שאני משלמת לא הספיק להם?
דמי שירות של כמה??
תבדקי כמה משלמים בחברות אחרות וגם תוך כמה זמן המענה שלהם.
לא צריך ללכת רחוק, אפשר גם לעיין בשרשור.

אגב, הכפתור SOS זה דבר שקרא אחרי שרבים ביקשו שיהיה דבר כזה, כי יש להם דברים דחופים....
אז כשנטפרי אמרו שזה יגרום להרבה להשתמש בזה שלא לצורך, אז העלו רעיון לגבות על זה כסף, ואז מי שזה דחוף לו יסכים לשלם ומי שלא ימשיך לבכות כאן בפורום...

• הוסף לסימניות
למה באמת אין בארץ את הסינונים שיש בחו״ל?
זה כל כך מסובך?
יש מגוון של סינונים של חברות שונות וברמות שונות,
ונשמע שגם עם פתרונות, יכולת התאמה פר לקוח, וגמישות שלא פגשנו פה עדיין בשום סינון…

• הוסף לסימניות
הם גם קצת קשוחים בנוגע להסרה טכנית של הסינון,
יש לי נטפרי על המחשב במשרד , ועשו לנו עדכון בכל המחשבים, הבעיה שהטכנאי לא הצליח לעשות את העדכון כי נטפרי חסם אותו אצלי...
אחרי הרבה התעקשות מול הנציגה במוקד השירות (שאפילו ניתקה לי את השיחה בפנים, ואיכשהו שהתקשרתי שוב - נפלתי עליה עוד פעם) הגעתי לטכנאי, שאמר לי שבשביל לנתק לכמה דקות - זה עולה לי 150 ש"ח- כאילו שאני מתנתקת לגמרי!!

האמת שסרבתי לשלם את זה, לא ראיתי את זה מוצדק.
בסופו של דבר הטכנאי במשרד, דיבר עם הטכנאי ההוא והם הצליחו להגיע לפתרון בלי לנתק את הסינון

אני מבינה את ההיגיון בזה שהם דורשים תשלום בגים התנקות, אבל לכמה דקות, כשהם עדיין על הקו??

• הוסף לסימניות
הם גם קצת קשוחים בנוגע להסרה טכנית של הסינון,
יש לי נטפרי על המחשב במשרד , ועשו לנו עדכון בכל המחשבים, הבעיה שהטכנאי לא הצליח לעשות את העדכון כי נטפרי חסם אותו אצלי...
אחרי הרבה התעקשות מול הנציגה במוקד השירות (שאפילו ניתקה לי את השיחה בפנים, ואיכשהו שהתקשרתי שוב - נפלתי עליה עוד פעם) הגעתי לטכנאי, שאמר לי שבשביל לנתק לכמה דקות - זה עולה לי 150 ש"ח- כאילו שאני מתנתקת לגמרי!!

האמת שסרבתי לשלם את זה, לא ראיתי את זה מוצדק.
בסופו של דבר הטכנאי במשרד, דיבר עם הטכנאי ההוא והם הצליחו להגיע לפתרון בלי לנתק את הסינון

אני מבינה את ההיגיון בזה שהם דורשים תשלום בגים התנקות, אבל לכמה דקות, כשהם עדיין על הקו??
ניתוק זה ניתוק, לא משנה לכמה זמן. הם הרי לא שמים טיימר שאחרי זמן מסוים חוזר הסינון
ואם פתאום בכמה דקות האלו תחליטי להשאר בלי הסינון ?

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שנטפרי לא מתפקדים מחוסר כח אדם וכו
עד ששילמתי 30 שח בשירות SOS ואפילו חזרו אליי אחר כך אם הסתדרתי. דמי שירות של שנים שאני משלמת לא הספיק להם?
אני לא יודעת מה איתכם,
אבל בעיניי זה הזייה😲

• הוסף לסימניות
ניתוק זה ניתוק, לא משנה לכמה זמן. הם הרי לא שמים טיימר שאחרי זמן מסוים חוזר הסינון
ואם פתאום בכמה דקות האלו תחליטי להשאר בלי הסינון ?
באתרוג קיימת אפשרות לניתוק עם טיימר.

• הוסף לסימניות
דיברו על נטפרי לא על אתרוג
הבנתי.
ולכן רצוי שנטפרי ישתפרו בזה.

האפשרות של ניתוק לזמן היא הכרחית
יש הרבה מאוד מוסדות ופרטיים
שצריכים להיכנס לאתרים ברמת סיווג גבוהה
ואין אפשרות להיכנס עם סינון.
זה לא "מחנך" אותם שנטפרי לא מסכימה
הם רק נאלצים להחליף סינון.

מדובר באפשרות הכרחית
כל מוסד שמקבל תקציב ממשרד החינוך
ורבים נוספים יודעים שבנטפרי אין להם מענה.

• הוסף לסימניות
הצחקתם אותי
שלנטפרי אין אנשי תכנות?
יש להם והם טובים
הבעיה היא שהם מוכנים לפתוח רק בצורה מערכתית ולא בצורה פרטנית.
יש לזה מעלה כי בסינונים האחרים אפשר לפתוח כמעט הכל עם קצת לחץ
וחסרון שאין להם גמישות

כיום יש יותר גמישות מפעם
ראה ערך וואצאפ ווב
עדיין בהרבה דברים לא

ייתכן גם שמי שעונה על הפניה אינו מבין כ"כ, תמיד ישנה אפשרות להעביר ללמעלה, אורך יותר זמן
בסינונים אחרים המצב לא יותר טוב בקטע הזה
לא יודעת מה התכוונת לומר על ווצאפ ווב.
אני התחלתי עבודה חדשה. הייתי צריכה ווצאפ-ווב. הרב אמר לי אין שום בעיה, על המחשב.
התכתבתי עם נטפרי 7 פעמים הלוך ושוב כולל שהייתי צריכה להקליט את עצמי ולשלוח את ההקלטה ובסוף כשפתחו גם הוציאו לי את המיץ לגמרי ראו בקובץ המצורף
1757364094055.png

• הוסף לסימניות
למה באמת אין בארץ את הסינונים שיש בחו״ל?
זה כל כך מסובך?
יש מגוון של סינונים של חברות שונות וברמות שונות,
ונשמע שגם עם פתרונות, יכולת התאמה פר לקוח, וגמישות שלא פגשנו פה עדיין בשום סינון…
את יכולה להרחיב על הסינונים בחו"ל? איזה חברות יש, ומה הרמת סינון, וכו'? (וכמובן באיזה חו"ל זה... אני מתעניינת על ארה"ב ואנגליה)

• הוסף לסימניות
את יכולה להרחיב על הסינונים בחו"ל? איזה חברות יש, ומה הרמת סינון, וכו'? (וכמובן באיזה חו"ל זה... אני מתעניינת על ארה"ב ואנגליה)
ארה״ב, לא מכירה ברמת שם וסגנון,
רק יודעת שיש ושמרוצים מהם…
אז במקום לייצר משהו חדש, לא יותר פשוט לקחת מוצר טוב ועובד, ולייבא לכאן?

• הוסף לסימניות
ארה״ב, לא מכירה ברמת שם וסגנון,
רק יודעת שיש ושמרוצים מהם…
אז במקום לייצר משהו חדש, לא יותר פשוט לקחת מוצר טוב ועובד, ולייבא לכאן?
השאלה האם מה שנחשב שם למוצר טוב שעובד יחשב פה למוצר טוב שעובד.
מחפשת לשמוע על הסינונים שם ממשהו שמכיר גם את הסינונים פה ויוכל להביא לי סקירה מנקודת המבט שלו.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה התכוונת לומר על ווצאפ ווב.
אני התחלתי עבודה חדשה. הייתי צריכה ווצאפ-ווב. הרב אמר לי אין שום בעיה, על המחשב.
התכתבתי עם נטפרי 7 פעמים הלוך ושוב כולל שהייתי צריכה להקליט את עצמי ולשלוח את ההקלטה ובסוף כשפתחו גם הוציאו לי את המיץ לגמרי ראו בקובץ המצורף
צפה בקובץ המצורף 2058734
מה הכוונה "לא לפרסם"? :unsure:

• הוסף לסימניות
נטפרי היקרים אני לקוח עם 3 חבילות שלכם ומאוד מזדהה עם הרבה דברים. למרות כל הביקורת אתם הסינון הכי טוב אבל יש מה להשתפר שינויים מהותיים. קחו לתשומת לבכם.

• הוסף לסימניות
הבנתי.
ולכן רצוי שנטפרי ישתפרו בזה.

האפשרות של ניתוק לזמן היא הכרחית
יש הרבה מאוד מוסדות ופרטיים
שצריכים להיכנס לאתרים ברמת סיווג גבוהה
ואין אפשרות להיכנס עם סינון.
זה לא "מחנך" אותם שנטפרי לא מסכימה
הם רק נאלצים להחליף סינון.

מדובר באפשרות הכרחית
כל מוסד שמקבל תקציב ממשרד החינוך
ורבים נוספים יודעים שבנטפרי אין להם מענה.
האם כבודו בטוח במה שכתבתם על משרד החינוך ?
אני מכיר די טוב את העניינים ולא שמעתי בחיים על דבר כזה,
ידוע לי שבשבועות האחרונים יש איזה משהו עם אתרי משרד החינוך, אבל לא קשור לחסימה,
וזה פתיר לפי מה שידוע לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה