התייעצות איך פונים לנטפרי בהצעת ייעול מערכתי? באו מים עד נפש!

מצב
הנושא נעול.
רק בהחלט היה נחמד אם היתה קמה פלטפורמה מסחרית מצויינת
נראה לי כתבתי בנושא בעבר באחד השרשורים בנושא
בדקתי (ועדיין בודק) את ההתכנות להקים סינון חדש.

זה הרבה עבודה ועם עלויות גבוהות ולא נראה לי ששווה כלכלית, יש השקעות הרבה יותר מניבות מהקמת סינון.
ואגב, לי זה מרגיש (אולי אני טועה) שנטפרי מרשה לעצמה כי הלקוחות שלה שבויים, כי אין תחליפים אחרים. וזה חבל.
לפי איך שאני מכיר את המנהל של נטפרי גם אם יהיה תחליף לא ישנה את העקרונות שלו

בלת"ק, השנקל שלי בענין,

1. גם אם יש ביקורת (ויש) חשוב לדבר בכבוד, אנחנו חייבים הרבה הכרת הטוב לנטפרי.
(אגב, גם מנויי אתרוג כיום צריכים להכיר טובה לנטפרי, אתרוג - שהוא כיום סינון מעולה - עבר מהפכה ללא ספק בזכות התחרות מצד נטפרי, כל מי שהיה באתרוג לפני 7-8 יודע זאת היטב)
מלבד הכרת הטוב, שימו לב שדיבור בזלזול גורם להרבה אנשים לזלזל בכללי, בדומה לדברי הח"ח על לשון הרע על רבנים.

אז הביקורת נאמרת רק עבור בניה, ולא לזלזול.

2. מרגיש שנטפרי מסתמכים הרבה על שיטת - בוא נראה אם זה באמת חשוב להם - הרעיון זה להציק ורק מי שממשיך להתעקש, כנראה שזה באמת חשוב לו, ואז נפתח לו.
בכללי אפשר להבין את הרעיון, על הדרך זה לא מכבד את הלקוחות שמרגישים בגן ילדים.

3. נראה שבעלי מקצוע לא מספיק בראש מעיינם של נטפרי, מרגיש שבנטפרי יעבדו קשה יותר לפתרון עבור איזה אתר בגדים, מאשר לפתרון לבעלי מקצוע שמתמודדים באמת עם קשיים לא נורמלים עם הסינון.
וזה מאוד לא נכון, התירו המון דברים עבור פרנסה, וזה צריך להיות הדבר הכי חשוב בפתרונות סינון.
מעבר לזה פתרונות אישיים, גם כמעט ולא קיימים, וחבל.

4. יש הרגשה שנטפרי מבועתים שמישהו ח"ו יצליח איכשהו לעקוף את הסינון, נראה שנעשים מאמצים כברים שח"ו גבר כלשהו יצליח להשתחל לזום של נשים, במקום לפתור עוד בעיה שאנשים באמת זקוקים לה.
אני מניח שזה מגיע ממקום שלפני עידן נטפרי הסינונים היו מחוררים, ונטפרי חרתה על דגלה אפס עקיפות, אבל...
בעבר היה כאן תגובה של mat שמאוד איששה את הנ"ל.

5. נטפרי גם לא מספיק מבינה את הגודל שלה והאחריות שבאה בעקבות זאת, זה לא חוכמה להתעקש ומי שלא טוב לו שיעזוב, האחריות מחייבת גם אם זה לא כיף לכם.

6. נראה שבעבר היה לנטפרי יכולת טכנולוגית גבוהה יותר, זה ברור שיש כל הזמן בעיות חדשות, אבל נראה שהם רחוקים מאוד כיום להדביק את הפער.

יש הרבה הורים שנותנים לצעירים יד חופשית עם הסינון
מה שחוזר בספירלה ומגדיל את האחריות של נטפרי
לא הבנתי, האחריות היא של ההורים, לא של נטפרי. כך לענ"ד. אם נניח הורה נרשם לרשימת תפוצה ששולחת חומרים בנושאי מוגנות וכד' והוא מאפשר לילד שלו גישה חופשית למחשב, אבל בא בתלונות לשולח שהחומר לא מתאים לילדים, אז סורי, משהו אצלו לא מאוזן.

בהמשך למה שנכתב על אתרים של משרד החינוך

אצלי אני רואה שאכן יש בעיה בשבוע האחרון עם כניסה לפורטל של משרד החנוך
וגם לאתרים כמו מית"ר וכדו',

עוד מישהו/י נתקל בזה?
זה בגלל נטפרי או בעיה אחרת?

במצב שבו נטפרי, מטעמי אידיאולוגיה, אינם מעוניינים לפתוח מסלול סינון גמיש יותר, עולה אפשרות חלופית:
משקיע חיצוני יקים מותג חדש שיספק שירותי סינון על בסיס הפלטפורמה הטכנולוגית הקיימת של נטפרי.

במודל כזה נחסכות עלויות ההקמה הגבוהות הכרוכות בפיתוח פלטפורמת סינון מאפס, אך עדיין ניתן ליהנות מסינון מקצועי, איכותי ובעל ניסיון מצטבר רב. ההבדל יבוא לידי ביטוי במדיניות מקלה יותר ובמיתוג נפרד, שיבדל את השירות החדש ויאפשר גמישות ללקוחות עסקיים,
זה נחמד אם נטפרי היו מסכימים לתת את הפלטפורמה שלהם להקמת מותג קלוקל כזה לטעמם... מכיון שזה נוגד את הגישה שלהם בעצם הם לא יתנו את זה.
וגם לאתרים כמו מית"ר וכדו',
נכנסתי אתמול למיתר בלי בעיה

חבל על שימוש בדיבורים פחות הולמים. בעיקר כשזה מעיד שכבודך לא קראה את הדברים.
@השקעות R הון כתב:
הבנתי.
ולכן רצוי שנטפרי ישתפרו בזה.

האפשרות של ניתוק לזמן היא הכרחית
יש הרבה מאוד מוסדות ופרטיים
שצריכים להיכנס לאתרים ברמת סיווג גבוהה
ואין אפשרות להיכנס עם סינון.
זה לא "מחנך" אותם שנטפרי לא מסכימה
הם רק נאלצים להחליף סינון.

מדובר באפשרות הכרחית
כל מוסד שמקבל תקציב ממשרד החינוך
ורבים נוספים יודעים שבנטפרי אין להם מענה.
ועל זה הגבתי את התנגדותי
לפני שאתם כותבים בנחרצות כזאת, כדאי לעשות סקר אצל משתמשי נטפרי אם הם רוצים אופציה של ניתוק לזמן.
אצלי למשל זה אחד הגורמים המכריעים להשתמש בנטפרי.
מדיבור עם הרבה מאד משתמשי סינון - ניתוק "לזמן" הופך אצל רבים מהר מאד לניתוק "רוב הזמן" ומעקר לגמרי את השלווה שנטפרי נותן להורים הן לגבי עצמם והן לגבי בני הבית וכל שכן למי שרוצה לגדור את עצמו מ"נפילות".
כפי שאת רואה, לא רק שלא נכתב שיש לנטפרי ניתוק זמני, אלא אף הובעה התנגדות לכך.
מציעה, בעיקר בימים אלו, לרסן את המקלדת. בודאי כשלא משקיעים את הזמן לקרוא לפני שמגיבים

1. גם אם יש ביקורת (ויש) חשוב לדבר בכבוד, אנחנו חייבים הרבה הכרת הטוב לנטפרי.
(אגב, גם מנויי אתרוג כיום צריכים להכיר טובה לנטפרי, אתרוג - שהוא כיום סינון מעולה - עבר מהפכה ללא ספק בזכות התחרות מצד נטפרי, כל מי שהיה באתרוג לפני 7-8 יודע זאת היטב)
מלבד הכרת הטוב, שימו לב שדיבור בזלזול גורם להרבה אנשים לזלזל בכללי, בדומה לדברי הח"ח על לשון הרע על רבנים.

אז הביקורת נאמרת רק עבור בניה, ולא לזלזול.

2. מרגיש שנטפרי מסתמכים הרבה על שיטת - בוא נראה אם זה באמת חשוב להם - הרעיון זה להציק ורק מי שממשיך להתעקש, כנראה שזה באמת חשוב לו, ואז נפתח לו.
בכללי אפשר להבין את הרעיון, על הדרך זה לא מכבד את הלקוחות שמרגישים בגן ילדים.

3. נראה שבעלי מקצוע לא מספיק בראש מעיינם של נטפרי, מרגיש שבנטפרי יעבדו קשה יותר לפתרון עבור איזה אתר בגדים, מאשר לפתרון לבעלי מקצוע שמתמודדים באמת עם קשיים לא נורמלים עם הסינון.
וזה מאוד לא נכון, התירו המון דברים עבור פרנסה, וזה צריך להיות הדבר הכי חשוב בפתרונות סינון.
מעבר לזה פתרונות אישיים, גם כמעט ולא קיימים, וחבל.

4. יש הרגשה שנטפרי מבועתים שמישהו ח"ו יצליח איכשהו לעקוף את הסינון, נראה שנעשים מאמצים כברים שח"ו גבר כלשהו יצליח להשתחל לזום של נשים, במקום לפתור עוד בעיה שאנשים באמת זקוקים לה.
אני מניח שזה מגיע ממקום שלפני עידן נטפרי הסינונים היו מחוררים, ונטפרי חרתה על דגלה אפס עקיפות, אבל...
בעבר היה כאן תגובה של mat שמאוד איששה את הנ"ל.

5. נטפרי גם לא מספיק מבינה את הגודל שלה והאחריות שבאה בעקבות זאת, זה לא חוכמה להתעקש ומי שלא טוב לו שיעזוב, האחריות מחייבת גם אם זה לא כיף לכם.

6. נראה שבעבר היה לנטפרי יכולת טכנולוגית גבוהה יותר, זה ברור שיש כל הזמן בעיות חדשות, אבל נראה שהם רחוקים מאוד כיום להדביק את הפער.
אכן כל מילה בסלע.
חושב שבאופן כללי בכל תחום זה לא דבר טוב שיש מונופול,
ועם כל הכבוד לסינונים האחרים, אין רמה כמו נטפרי בשום מקום (אני מדבר על רמת הסינון בלי פירצות, ואת פתיחות האתרים עם סינון בתוך האתר ברמה גבוהה מאוד). בכל אופן גם אם יש שיחלקו עלי, לפחות כך נטפרי חושבים..
ובגלל זה המפסידים הם אנחנו הלקוחות, שגם שבויים בידם, וגם ע"י זה אין באמת תחרות שתדחוף אותם לחשוב יותר איך פותרים בעיות כאלה מהותיות.
אני בטוח שישנה אפשרות להקים כזה דבר, וברור לי שמשתמשים עסקיים ישלמו על סינון גם 130 שקל, כי זה הכרחי לפרנסה שלהם, תחשבו שיש כאלה שזה יחסוך להם 3/4 מהזמן! זה מטורף אבל לא כולם פה יודעים מה עוברים אנשים שרוצים לשמור על רמה רוחנית גבוהה, ומאידך להתפרנס בכבוד במקצוע שלהם!
צריך חלוץ שייכנס לעניין..
ועם כל האמור, עדיין אני חושב שנטפרי היא הצלה ויש להם זכויות רבות וודאי ששיח לא מכבד לא עושה טוב לאף אחד.

אני בטוח שישנה אפשרות להקים כזה דבר, וברור לי שמשתמשים עסקיים ישלמו על סינון גם 130 שקל, כי זה הכרחי לפרנסה שלהם, תחשבו שיש כאלה שזה יחסוך להם 3/4 מהזמן! זה מטורף אבל לא כולם פה יודעים מה עוברים אנשים שרוצים לשמור על רמה רוחנית גבוהה, ומאידך להתפרנס בכבוד במקצוע שלהם!
צריך חלוץ שייכנס לעניין..
הנה החלוץ
נראה לי כתבתי בנושא בעבר באחד השרשורים בנושא
בדקתי (ועדיין בודק) את ההתכנות להקים סינון חדש.

זה הרבה עבודה ועם עלויות גבוהות ולא נראה לי ששווה כלכלית, יש השקעות הרבה יותר מניבות מהקמת סינון.

מסכים עם הכותבים מאה אחוז
לי עכשיו התמונות המשפחתיות לא נפתחות בגוגל דרייב
אחרי שאת כל אתרי הענן הם סגרו וישארו רק את גוגל דרייב גם הוא לא עובד
והשירות גרוע אין עם מי לדבר

הם מאשרים רק להוריד אבל אי אפשר לראות.
תחשוב שאתה רוצה לראות את התמונות של המשפחה ואתה צריך להוריד תמונה תמונה למחשב.
זה לא משהו חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה