עזרה איך פותחים חשבון חדש בגוגל בלי אפשרות של הודעת טקסט?

• הוסף לסימניות
הגיעה השעה לפתוח תיבת דואר חדשה (הנוכחית עולה על גדותיה) אבל בלי שארשום מס' טלפון לקבלת הודעת טקסט לאימות זהותי הוא (גוגל) לא מוכן לתת לי לזוז... מה עושים? (למותר לציין, שבטלפון כשר אין אפשרות כזו)

• הוסף לסימניות
הגיעה השעה לפתוח תיבת דואר חדשה (הנוכחית עולה על גדותיה) אבל בלי שארשום מס' טלפון לקבלת הודעת טקסט לאימות זהותי הוא (גוגל) לא מוכן לתת לי לזוז... מה עושים? (למותר לציין, שבטלפון כשר אין אפשרות כזו)
מכניסים מספר טלפון רגיל והם יתקשרו אליך ויתנו קוד.

• הוסף לסימניות
ברוב המקומות זה יעבוד - באתרי בנקים, כרטיסי אשראי, ווצאפ, ועוד.
תמיד כדאי לנסות!

• הוסף לסימניות
צדיקים (וצדקניות), תודה על ההיענות המהירה והיעילה!
מישהו יכול לומר לי מה עכשיו? רצוני להעביר את תוכן התיבה הישנה לחדשה ולהשאיר את החדשה רק כגיבוי (כדי לא לבלבל את אנשי הקשר שלי בשינוי כתובת). מה עלי לבחור כאן? תזכו למצוות! (כמדומני שבחדשה יש אפשרות רק ל15 ג'יגה, ובישנה יש לי 17 ג'יגה)
ללא שם.png

• הוסף לסימניות
בחרו מיד למעלה
העברה לנמענים
הוספת כתובת להעברה
וזה יעביר ככה את תוכן תיבת המייל כולה (לא ההודעות הבאות אלא הקיימות בלבד)?
עיינתי עכשיו ב'מידע נוסף' ומצאתי שכתוב (לגבי האפשרות הראשונה - 'העברה') שיצירת מסנן להודעות תעביר רק את אלו שיגיעו מכאן והלאה, ואילו רצוני להעביר את כל הקודמות העשויות להיכנס לפי קיבולת תיבת הדואר החדשה.

• הוסף לסימניות
וזה יעביר ככה את תוכן תיבת המייל כולה (לא ההודעות הבאות אלא הקיימות בלבד)?
אף פעם לא בדקתי
עכשיו כששאלת בדקתי איך מעבירים
בדרך כלל זה לא מסתכרן אלא מעביר דברים קיימים
אפשר לבדוק ולנסות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כפי שהוספתי בהודעתי הקודמת, הכנסת כתובת אי מייל ל'העברה' תעביר רק מה שמגיע מכאן והלאה. מישהו יודע איך מעבירים את מה שקיים כבר (גם דואר נכנס וגם יוצא)?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח חשבון חדש והוא לא מאפשר לי בלי הודעת SMS מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח חשבון חדש והוא לא מאפשר לי בלי הודעת SMS מה עושים?

• הוסף לסימניות
שום דבר לא עוזר
יש עוד רעיון איך לפתוח בלי SMS ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה