איך פותחים עסק פטור?

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לכוון אותי מה צריך לעשות כדי לפתוח עסק פטור?
לאן צריך לפנות? וכו'
תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
לא עושים לבד
הולכים לאיש מקצוע שמתמצא בענין והוא כבר ישב ויסביר לך הכל
ממליצה על יהודה מילר מנהל פורום דין וחשבון

• הוסף לסימניות
יש כאן הרבה אשכולות בנושא.. מצטרפת ל'מחשבת' בהמלצה על יהודה מילר, ומכל מקום לא לעשות כזה דבר לבד! זה לא שווה את הסיכון להסתבכות..

• הוסף לסימניות
אכן, רק איש מקצוע. חבל להתעסק עם זה לבד, מה גם שעוסק פטור מחירו לא בשמים.
יש כאן בפורום חוץ מיהודה מילר גם את פרייליך ראיית חשבון. מומלץ ביותר.
פרייליך - ניהול פיננסי וראיית חשבון
03-5780203 | <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עוסק פטור אומנם צריך משהו שינהל לו את החשבונות , אבל בכדי לפתוח עוסק כזה צריך לגשת לסניף מס הכנסה בעיר וכן למע"מ ממלאים טפסים ופותחים עסק,
כמובן שאם יש לך איש מקצוע לברר ולשאול מה בדיוק מבקשים בהצהרות על מה צריך להצהיר וכד'
עדיף, כדי לנהל את העסק כהוגן
אבל בשביל השאלה הבסיסית מה צריך לעשות ולאן, עניתי.
אני עשיתי זאת ממש ללא כל בעיה.
אגב, לעוסק פטור יש את המגבלות שלו, גובה הכנסות ומחזור כספים שלא יעלה על 100000 שח בשנה (אם אינני טועה אלו הם ההנחיות החדשות) תלוי בכמה פרמטרים...
מן הסתם תוכלי לברר את זה שם או אצל יודעי דבר (מנהל חשבונות/ רואה חשבון/ יועץ מס')

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
הכי טוב ללכת לאיש מקצוע, ממליץ על יהודה מילר.

בהצלחה בעסק.

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו שעשה זאת לבד,
ויצא לו יותר יקר ממה שיהודה מילר לוקח לשנתי.

• הוסף לסימניות
מה יצא לו יקר? על מה הוא שילם בדיוק?
אני עשיתי לבד ולא שילמתי שקל.
אבל אני נמנעת מלענות לפותח האשכול, בעקבות שהטעיתי פה בעבר בפורום, במידע לא רלוונטי, שלא קשור לתחום שלי
וקיבלתי על כך ביקורת בצדק
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;933230:
מה יצא לו יקר? על מה הוא שילם בדיוק?
אני עשיתי לבד ולא שילמתי שקל.
אבל אני נמנעת מלענות לפותח האשכול, בעקבות שהטעיתי פה בעבר בפורום, במידע לא רלוונטי, שלא קשור לתחום שלי
וקיבלתי על כך ביקורת בצדק
:)

ברור שלא הכוונה שהוא שילם למישהו כסף, אלא שהוא הגיש דוח לא תיקני כי לא ידע איך להגיש ובסופו של דבר כנראה היה צריך לשלם מס (מע"מ מעבר לתקרה או מס הכנסה או ביטוח לאומי, לא חסר במה לטעות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה