איך פותחים ערוץ לכיתוב בקיוביס לפרוייקט עם קובץ וידיאו...

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להכניס ערוץ לכיתוב...
שהכיתוב יזוז באותם שניות שאני רוצה
איך עושים את זה
מצרפת תמונה מהמסך הנוכחי..
1639855260583.png

• הוסף לסימניות
אני יכול לנסות לעזור בפרטי כי זה שמע די מורכב (או שלא הבנתי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי עורך ווידיאו בקיובייס זה תוכנה לא נוחה לעריכת ווידיאו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע עריכת ווידיאו אבל אף פעם לא ראיתי
מישהו שעורך בקיובייס זה נראה לי משהו חדש בקיובייס

• הוסף לסימניות
אי אפשר לערוך וידאו בקיובס רק אני יוסיף משו קטן
הלוואי ותוכנות עריכת המוזיקה כמו קיובס יעשו שדרוג לתוכנה ויאפשרו לערוך גם וידיאו. כי החברה המרכזית ששולטת בעריכת הוידיאו זה אדובי והממשק של התוכנות שלהם מאד לא נוח...

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה אפשר ומה לו כי אני לא מבין בעריכת וודיאו
רק ראיתי שאפשר לחתוך קטעים ולשנות את הסרט עצמו ולא רק את הוואקל של השיר
אני לא מתעסק אם זה אז אני לא יודע מה תוכנות אחרות מציעות

• הוסף לסימניות
קיובייס זו תכנה לעריכת סאונד , ולאחרונה הם הנגישו יותר את כל החלק של עריכת פוסט פרודקשן
יותר קל להעלות את הסרט ולחתוך ולסגור
אבל זו לא תוכנה לעריכת וידאו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה