דרוש מידע איך פותרים את הבעיה כל הקבצים עם הסימון הזה!

• הוסף לסימניות
2 חיצים.JPG
2 חיצים.JPG

• הוסף לסימניות
מה עושים???????????????.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קשור לסיכרון המחשב עם הדרייו

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קשור לסיכרון המחשב עם הדרייו
לא נראה לי. לי יש את הסימונים האלו לקבצים שלא מגובים בדרייב:
1598222371596.png

בכל מקרה, אולי כדאי שיסבירו קצת יותר, מה הבעיה בדיוק?
האם זה רק הסמלים שמפריעים? [כל כך נורא??... ]
או שיש גם איזו שהיא בעיה בתפעול של הקבצים?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה בעיה בתפעול
אבל לי היה איזה פעם שבטעות אמרתי למחשב לגבות את כל הדברים בדרייו וזה עשה לי סמנים כאלו על כל הקבצים
אחרי שבטלתי את זה, זה בוטל

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד
הקבצים האלו נדחסו ע"י ווינדוס
ייתכן שכל התיקייה דחוסה
בקיצור בתיקיה המכילה את הקבצים ללחוץ על מקש ימני--מאפיינים---מתקדם---ולהוריד את הסימון של הדחיסה

• הוסף לסימניות
ואם הם דחוסים, אז מה???

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר, אולי לפני שנה-שנתיים, ומאד נבהלתי אבל לא הצלחתי לעשות שום שנוי.
ולא שינה כלום - אין לי בעיה עם הקבצים האלו.

• הוסף לסימניות
תשחררו מקום בדיסק הקשיח.
ברגע שהדיסק כמעט מלא, ווינדוס דוחסת את הקבצים.
אחרי שתשחררו מקום תבטלו את אפשרות הדחיסה של ווינדוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה