איך צובעים את זה?

• הוסף לסימניות
חיפשתי עמוקות סרט לפאה, רציתי בגזרה מסוימת שרק היא נוחה לי, ובצבע שחור או לבן.
מצאתי רק בצבע אדום או כחול, וזה אחריי שהייתי בכמעט 10 חנויות, אז התייאשתי וקניתי את הכחול.
יש למישהי כאן רעיון איך לצבוע את זה, בשחור או בלבן?
זה בד דמוי עור מחוספס. אעלה תמונה אם זה יעזור.

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה

• הוסף לסימניות
לכידה.PNG
חסום לי...
מה זה הקישור?

סתם עלה לי מקישור בגוגל, זה הסגנון של המוצר

• הוסף לסימניות
@רוקי , כמו שהבטחתי הנה תמונה

קבצים מצורפים

• IMG_1153.JPG
    4.4 MB · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות
@רוקי , כמו שהבטחתי הנה תמונה
נראה לי כבר יותר קל וזול
להעתיק את הגזרה לעור בצבע שחור
ולתפור אליו את הגומי.

אני אישית הייתי פוחדת לנסות לצבוע,
יש סיכוי / סיכון שהצבע יעבור לפאה עצמה :(

• הוסף לסימניות
אם היא צובעת עם צבע עמיד ע"ג התכלת אין סיבה שזה יעבור לפאה.
לי ידוע שאחרי שצובעים חצאיות עם צבע בדים שחור,
צריך כמה פעמים להקפיד לכבס בנפרד, כי הצבע כן יורד.
וגם להפעיל אח"כ מכונת כביסה ריקה, כדי שלשטוף שאריות צבע מהמכונה.

• הוסף לסימניות
לי ידוע שאחרי שצובעים חצאיות עם צבע בדים שחור,
צריך כמה פעמים להקפיד לכבס בנפרד, כי הצבע כן יורד.
וגם להפעיל אח"כ מכונת כביסה ריקה, כדי שלשטוף שאריות צבע מהמכונה.
לכן באמת עדיף לא לצבוע בצבע בד על סרט עור או סקי. אלא רק על כותנה. או בד טבעי אחר...
אין סיבה שטוש ארטליין ירד אלא אם כן תשפשפי אותו.

• הוסף לסימניות
לכן באמת עדיף לא לצבוע בצבע בד על סרט עור או סקי. אלא רק על כותנה. או בד טבעי אחר...
אין סיבה שטוש ארטליין ירד אלא אם כן תשפשפי אותו.
זה ייצא צביעה חלקה?
לא ייראו פסים של צביעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה