איך צובעים בצבעי מים

• הוסף לסימניות
היי כולם!
חיפשתי בלינקייה ולא מצאתי... יש לכם אולי מדריך קצר על צביעה בצבעי מים? התחלתי להתנסות קצת, יש לי משהו דיי טוב ואני מבינה פחות או יותר מה עושים אבל אשמח להוראות מדויקות יותר וטיפים וכו'
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
היו כמה שהתחילו התנסו והעלו
קיבלו הערות והארות ...

כמו @אבימי @הני p היו עוד כמה..

• הוסף לסימניות
מספר כללים שניסיתי לנסח למרות שעבדתי עם צבעי מים מגיל 0 כך שהם לא מופיעים לי בראש ככללים אלא זורמים לי עם המים ; )

# ככול שמדללים את הצבע במים הוא נעשה שקוף יותר, ולהפך.
# צבעי מים שטרם התייבשו נוטים להיסחף זה לזה ולהתערבב. שימו לב.
# אם מציירים אינק בעט חשוב לשים לב להשתמש בעט שלא ימרח במים ויכתים את הציור.
# לשמירת מקום שאמור להישאר בצבע הדף (לבן\ שקוף) יש חומר מיוחד (צהוב) ששמו פרח מזיכרוני שמורחים על המקום הנ"ל ולאחר הצביעה והייבוש מקלפים אותו בעדינות.

# טיפ:
להשגת מראה חלק בלי משיכות מכחול, בשטח גדול, יש להרטיב את הדף מראש במכחול טבול במעט מים.

בגדול אפשר להשתמש בערכת מכחולים מכל המינים אבל אחרי שהשגתי שליטה טובה על המכחול יש לי מכחול אחד שמלווה אותי כבר שנים ואני עובדת רק איתו. הוא מכחול מעולה, עגול, למעלה עבה ולמטה נגמר בשפיץ דקיק ולפי הלחץ שאני מפעילה עליו אפשר להגיע לכל האופציות.
כיום, לכשנזדקנתי, אני משתמשת בעיקר בצבעי קרש שנהפכים למים (-מי שלא מכיר שירוץ לנסות. גן עדן) ואז אני עובדת עם ערכת העפרונות, המכחול המיתולוגי וכוסית יי"ש (סתם, זה מים) ומקבלת תוצאות מרהיבות לא פחות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצאתי כמה סרטונים שנראים לי שימושיים
יש כאן:
https://player.vimeo.com/video/151157944
ועוד 2 מצורפים
תהנו!
נ.ב.
בחלק מהסרטונים הקריינית היא אשה, אני רק מציינת,
נ.ב.-2
שימו לב, המלל באנגלית, אבל נראה לי שאפשר להבין גם בלי לדעת אגלית פרפקט, לפחות את הרעיון

קבצים מצורפים

• Watercolor Painting Techniques and Tutorial __ How to Watercolor.mp4
    39.8 MB · צפיות: 74
  • מפעל הפורמטים13 Watercolor techniques~1.mp4
    35 MB · צפיות: 64

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה