כללי איך צובעים מברשות באלוס'?

• הוסף לסימניות
בספר מופיע לי שיש הגדרה שנקראת coloriztion ואני לא מוצאת את זה בהגדרות של חלון המברשות, איפה זה? הכוונה לצביעה של מברשות: פיזור, אמנותית ותבנית.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע? או שהשאלה לא מובנת?

• הוסף לסימניות
שאלה לא מובנת.

• הוסף לסימניות
הסבר: כאשר יוצרים קו מברשת אומנותית (art) או תבנית (pattern) הצבע שלה מופיע שברירת מחדל שניתן למסגרת הספציפית כאשר נוצרה בחלון המברשות
השאלה: אני רוצה לצבוע אותה בצבע שונה מהברירת מחדל, בספר מופיע לי שאפשר בתפריט שנקרא colorization שבחלונות הגדרת המברשות ויש כמה אפשרויות לצביעה. אבל אני לא מוצאת כזה תפריט. איפה הוא?

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על המברשת בחלון המברשות [לא בספרית המברשות!] פותחת חלון של הגדרות המברשת, ובחלקו התחתון השמאלי [בעברית, כמצ"ב] צריך לבחור באפשרות האחרונה - הזחת גוון!

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 63.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הגדרת Colorization נמצאת בחלון ההגדרות של המברשת

כשיותרים מברשת פיזור, אמנותית או תבנית, יש בחלק התחתון של חלון הגדרות המברשת מקטע שנקרא Colorization שבו אפשר להגדיר את אופן הצביעה של המברשת.
יש שם 4 הגדרות:
1. None שמשמעותו שהמברשת תשאר בצבע המקורי של הצורה שממנה נוצרה.
2. Tints משמעותו שהמברשת תקבל גוון יחסי של צבע הקו בהתאם לאחוז הכהות שלה.
3. Tints and Shades דומה לקודם, אבל משלב גם אחוז הכהייה.
4. Hue Shift יוצר סטיית גוון של צבעי המברשת על פי צבע המפתח שנבחר בה וביחס לצבע הקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה