כללי איך צורבים מוצר כזה?

• הוסף לסימניות
לקוח נתן לי לצלם כמה מוצרים מהסגנון הזה ואני גם צריכה לצרוב אותם בפוטושופ
אבל אני תקועה בצריבה בין הפרנזים?! כל כך מסובך! זה לא אפשרי לעשות את זה יפה באופן רגיל וגם יקח המון זמן.
אולי יש לכם רעיונות טובים לעזור לי?!

קבצים מצורפים

• DSC_9816ק-פןב.jpg
    KB 398.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אולי צילום על רקע שונה יעזור לא?!

• הוסף לסימניות
למה לא תצלם את זה על רקע כהה יותר ?
והלבן של הרקע לא נראה אותה צבע לבן שבמפה ובאמצעות כלי הבחירה הפלא [majic wand tool ] אתה מכוון את tolrance או באמצעות color range אתה משחק עם הfuzzines על אחוז הצבע שיבחר

• הוסף לסימניות
למה לא לצלם על ירוק, או בכלל על איזה צבע ששונה לגמרי. אז זה יקח פחות מדקה להיפטר מהרקע.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אם יש לך גירסת cs5 יש שם כלים מעולים לצריבה.
בכדי שיהיה קל לצרוב את התמונה עדיף לצלם על רקע שונה, שיהיה קל יותר לבחור את הרקע, בתמונה זו הפרנזים הוא כסוף אפור, וישנו הצל שדומה לו לכן הצריבה תהיה לא קלה, או מדויקת יותר.

לדעתי, תצלמי מחדש בצורה כזו שהמטרה תהיה צריבה קלה יותר ומדויקת וכמובן צילום באיכות גבוהה, על רקע שונה מהצבעים של המוצרים, תקחי בחשבון חורים, חריצים, וצל (שלא יפריע מידי).

שווה להשקיע בהתחלה, בחשיבה נכונה, איך לצלם את המוצר טוב, ושהעבודה תהיה מהירה יותר. ראיתי הרצאה של צלם שאמר, תשקיע בצילום טוב ונכון, ואז תיגש לפוטושופ (זה לא בדיוק המילים שלו, אבל זה מה שאני זוכר, את העיקרון)

מניסיון זה נכון וזה עובד, צריבה יותר קלה וטובה, וחיסכון בזמן.
הרבה בהצלחה!

לגבי שיטות צריבה, ב-cs5 ישנו כלי refine edge מעולה! http://creativeme.co.il/?p=30 קישור לקוויק סופט (הדרכה)

או דרך חלון channels
או בשיטת calculations
ועוד דרכים...
לומדים את עיקרון השיטות (עם סבלנות) אח"כ זה רץ.

ושוב בהצלחה ועבודה נעימה!

• הוסף לסימניות
במצב הנוכחי אני חושב שפילטר extract יעשה את העבודה טוב (מניסיון)

אפשר גם בערוצים, אבל כמו שאמרו קודמי הקונטרסט פה לא חזק וזה יהיה סיוט

• הוסף לסימניות
תגבירי קונטרסט בשיטות שונות, תכהי את האובייקט ותבהירי את הרקע (שכבת התאמה שחור לבן, עם משחק על פי צבעים נראה לי תיתן עבודה טובה), ואז תבחרי עם אחד מכלי הבחירה, תקני בrefine edge מתפריט select, ולאחר מכן תעברי ידנית על מקומות עדינים.
לא אמור להיות מסובך מדי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
הסתדרתי ב"ה
(יצרתי כמה ברשים למחק בצורות מתאימות)

• הוסף לסימניות
כמה זמן לקח לכם עם מברשות?
צילום על רקע שונה הוא פיתרון נכון, רק צריך להיזהר משרידים של צבע סורר.
גזרתי בCS5. על גודל תמונה גדולה יהיה יותר "בשר" לחתוך.

קבצים מצורפים

• DSC_98~1.png
    KB 671.3 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה