כללי איך צורבים תמונות בקלות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצרוב ערימת תמונות.
איך עושים את זה הכי מהר והכי מדויק?

תודה.

• הוסף לסימניות
הכי מדויק זה עם כלי הציפורן (בפוטושופ) למרות שזה יותר ארוך אבל איך אומרים דרך ארוכה שהיא קצרה.....

• הוסף לסימניות
יש שיטה שנועדה בעיקר לצריבת אובייקטים מרובי פרטים, כמו עצים.
את משכפלת את התמונה, והופכת אותה לאפורה.
מחזקת את הכהות של האובייקט הרצוי,כך שיהיה הכי בולט.
ואז ע"י כלי הבחירה מסמנת את האובייקט ומוחקת את התמונה האפורה.
כעת, נותרה התמונה המקורית, כאשר האובייקט הרצוי בחור ורק נותר לבצע מסכה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מדובר על תמונות די פשוטות עם רקע לבן, לא משהו מסובך.
אפשר להסתמך על כלי הבחירה האוטומטי?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת על איזה רקע את שמה את זה אבל יש רקעים שאפשר לשים שיטות שילוב לתמונה כגוןmultiply ואז הלבן יורד מושלם!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת על איזה רקע את שמה את זה אבל יש רקעים שאפשר לשים שיטות שילוב לתמונה כגוןmultiply ואז הלבן יורד מושלם!
לא ממש הבנתי.
אני צריכה להגיש את התמונות בלי רקע בכלל.
איך לעשות את זה הכי טוב?

• הוסף לסימניות
הכי טוב - עם צריבה.
ביחוד אם אח"כ שמים את התמונות על רקע צבעוני ואז כל חוסר דיוק בולט.

• הוסף לסימניות
יש במנגה אפקט חמוד שהופך בהירות לשקיפות
רק צריך שהרקע יהיה לגמרי שרוף (לבן לבן)
ושלא יהיו חלקים לבנים אחרים שאת רוצה להשאיר.

• הוסף לסימניות
אני עוברת עם כלי המחק בפיצי ואחכ עם הציפורן מסדרת-בעיקר בגלל דיוק של שיער וכו

• הוסף לסימניות
מגירסת 2018 יש אפשרות שנקראת select object, שבוחר אויבקט יחיד רקע. כל שנותר אח"כ לעבור על הקצוות עם מברשת רכה , וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה