התייעצות איך קונים רכב?

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני רוצה לקנות רכב. איך אני מחפש ויודע מה לקנות.
כדאי לפנות לסוכן? כדאי לנסות לחפש לבד ביד 2? מה אני אמור לבדוק שנתון לעומת קילומטר? או איך אני בודק בכלל שלא זויף הקילומטר? איך אני יודע על רכב אם הוא אמין? או שהוא דגם עם מלא תקלות?
נו חבר'ה תשפכו מידע

• הוסף לסימניות
קודם תגדיר לעצמך מה הצרכים שלך [רכב גדול/קטן], מה התקציב שלך, האם חשוב לך חסכוני בדלק או לא, ומה סדר העדיפויות שלך בנושאים כמו נוחות, אמינות, ועוד ואחרי זה תתחיל לחפש.

• הוסף לסימניות
ואל תסמוך על אף בן אדם שנראה אמין בלי לשאול ולברר קודם.
וכמובן, בדיקה יסודית במוסך שאתה בוחר (גם אם אתה לא מבין בזה כלם והמוכר אומר לך שיש מובך הכי טוב ואמין)

• הוסף לסימניות
הצרכים והתקציב די ברורים לי
רק שאני לא יודע איך בוחרים לאיזה מודעה מיד 2 להתקשר
איזה פרמטרים אמורים לעניין אותי

אני מתעניין על רכב 7 מקומות לא חדש אבל מרווח, כמה אמרו לי שהכי טוב זה מיציבושי גרנדיס
א. הוא שוחט דלק אין חלופה יותר חסכונית
ב. מה עם מיציבושי אאוטלנדר בשנים האלו של 2010-11 לא טוב?
ג. נגיד שהחלטתי כן לקחת גרנדיס האם יש שנים מומלצות ויש שנים לא? האם יש סוג גימור יותר טוב או פחות טוב? האם זה משנה אם הוא 2011 או 2008?
בקיצור זה סוג השאלות שאני לא מבין
זה שצריך לבדוק במוסך שלי אני יודע, זה שהתקציב שלי לא בשמים אני גם יודע

• הוסף לסימניות
התקציב זה שאלה מרכזית
אם אתה מעדיף לקנות בלי לעבוד קשה אז יש סוכנויות ולהקפיד על קילומטראז' ושכל הידיים פרטיות
מוכן לעבוד קשה?
תגדיר ביד 2 את הפרמטרים תחפור קצת ותקבל תמונה אחרי שבוע שבועיים לאן הרוח נושבת מחירים וכדאיות
גרנדיס שוחטת דלק אבל הרבה מהם מוצעות כשהם על גז - יחסית חסכוני והמערכת לא "הורגת" את הרכב

• הוסף לסימניות
אין פה לאף אחד בפרוג רכב? אף אחד לא יודע להגיד לי איך מומלץ לחפש רכב? דרך מי ודרך איפה? ואיזה פרמטרים בודקים?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא אמר שלא. השאלה מבחינת גודל כמה שאני הבנתי מאוד מאוד קטנה אין כמעט תא מטען.
עגלה נכנסת למטען?
אפשר להכניס 3 ילדים במושב האחורי?

• הוסף לסימניות
לדעתי, הכי כדאי לתת לאיש מקצוע לעשות בשבילך את העבודה.
תלך לסוכן רכב אמין, והוא כבר ידע גם להמליץ לך על הרכב הטוב בשבילך, וגם להשיג אותו בשבילך במחיר הוגן.
אם תרצה, אוכל להמליץ לך על סוכן.

• הוסף לסימניות
אין מספיק מקום לא במאזדה 5 ולא בוורסו. בגרנדיס ש יותר מקום
איך מחפשים רכב?
פותחים יד 2 מגדירים למעלה את הצרכים והרכבים המועדפים
מגדירים מחיר מומלץ להגדיר קצת יותר ממה שתכננת לקנות כי בסוף במו"מ מורידים את המוכר קצת (כל מי שמעלה רכב ליד2 יודע שזה לא המחיר הסופי)
בכמה ימים הראשונים לא מומלץ ללכת לקנות רק להבין מה המחירונים (יש מחירון לכל רכב) ומה המשוב על הרכבים (יש קטגוריה כזו במחירונים)אחרי כמה ימים אתה יודע יותר מה אתה מחפש ובאיזה מחיר תוכל להשיג
שלב ב: אם יש לך סבלנות והמון מן להיות זמין כל הזמן על המחשב ו"לתפוס" את המציאות - קדימה (אך בזהירות יכול להיות שאתה נופל על משהו לא מאד טוב כי אתה לא מבין מספיק)
אם אין לך זמן אז אפשר להתחיל להתקשר
שלב ג: הטלפון: כדאי להגיע לרוב ההסכמות שניתן גם לגבי המחיר וכו' שלב ד: לראות את האוטו לעשות פרצופים וכו' אם אתה משקיע הרבה כסף לא לברוח! חייב לקחת למסך וכו' כמו שהמליצו
שלב ה: דואר או באפליקציה ומז"ט
או....ש
תלך לסוכן רכב אמין, והוא כבר ידע גם להמליץ לך על הרכב הטוב בשבילך, וגם להשיג אותו בשבילך במחיר הוגן.

• הוסף לסימניות
מי אתה ממליץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המלצה שלי, קנינו 5 רכבים כבר ביד 2...
לברר על מוסכניק אמין, אבל אמין באמת
ללכת אליו עם הרכב שרוצים לקנות ולעשות בדיקה מקיפה
המוסכניק שלנו יהודי שומר תו"מ ותותח בתחום לוקח 250 ש"ח
ואחרי זה אנחנו קונים ממש בלב שקט

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני רוצה לקנות רכב. איך אני מחפש ויודע מה לקנות.
כדאי לפנות לסוכן? כדאי לנסות לחפש לבד ביד 2? מה אני אמור לבדוק שנתון לעומת קילומטר? או איך אני בודק בכלל שלא זויף הקילומטר? איך אני יודע על רכב אם הוא אמין? או שהוא דגם עם מלא תקלות?
נו חבר'ה תשפכו מידע
אני אומר דבר כזה:
דבר ראשון תפתח את האתר של יד 2. ואז תרשום בצד עד כמה התקציב.
ואז תעבור על ככככלללל הרכבים ותבדוק בלב לאיזה רכב אתה הכי מתחבר.
ברגע שיש לך את חמשת הרכבים היפים (לדעתך:"",)
אז תבדוק קילומטרז', מצב רכב, איזה שנה, וכ'ו.

בתכלס' זה נראה יותר מסובך ממה שזה. אין מה לחשוש.........

נ.ב. רק תעדכן שקנית. שנוכל להגיד לך מזל טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה