מידע שימושי איך קוראים אצליכם ל-- חמין?

• הוסף לסימניות
עבור עבודה מסוימת
אני זקוקה לשמות + מוצא/שפה

אשמח לכמה שיותר תשובות
תודה

• וואו!
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
דאפינה- חושבת ערבית או מרוקאית...

• הוסף לסימניות
חמין
רומאים/בבלים/ואפילו אשכנזים מימי הביניים...

• הוסף לסימניות
הלכתי לחפש מחברת של הילדה כשהייתה נערה..
זכרתי שיש לה מחברת עבה רק על זה..
אבל 2 בקשות
1. בלי לבקש את המתכון (שכתוב ליד כל שם:eek:)
2. בלי לבקש את העידה כי יהיה צורך לעבור על הכל..וזה כאמור ארוך

חמין
צ'ונט
צ'ולנט
טשולנט
אשה גונדום
חורוש - חורשט
ביראני
אריסה
קדישי
לסיס
סחינה
רישתה
טביט
תפינה
ארישה

זהו נראה לי עברנו את כל הגלובוס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלכתי לחפש מחברת של הילדה כשהייתה נערה..
זכרתי שיש לה מחברת עבה רק על זה..
אבל 2 בקשות
1. בלי לבקש את המתכון (שכתוב ליד כל שם:eek:)
2. בלי לבקש את העידה כי יהיה צורך לעבור על הכל..וזה כאמור ארוך

חמין
צ'ונט
צ'ולנט
טשולנט
אשה גונדום
חורוש - חורשט
ביראני
אריסה
קדישי
לסיס
סחינה
רישתה
טביט
תפינה
ארישה

זהו נראה לי עברנו את כל הגלובוס
יוואו איזה רשימה טובה
אולי תשלחי לי בדואר...
מקווה שיהיו פה שידעו
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה