B brachy 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עריכה והפקת סרטים 24/1/23 הוסף לסימניות #1 אני מחפשת אפקט באפטר, שמה שהוא עושה זה לקחת צורה ולהפוך אותה לנוזלית. איך קוראים לו?
B brachy 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עריכה והפקת סרטים 24/1/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י RIVKI COHEN: Liquid לחצ/י כדי להרחיב... יכול להיות שאין לי את האפקט הזה? הצבע בעד 0 הצבע נגד
B brachy 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עריכה והפקת סרטים 24/1/23 הוסף לסימניות #4 יש לי כזה דבר עשיתי לזה פוזישן, ואני רוצה שכשהוא יגיע למטה זה יהיה נוזל, כאילו גשם שיורד ולמטה הוא שלולית... הצבע בעד 0 הצבע נגד
יש לי כזה דבר עשיתי לזה פוזישן, ואני רוצה שכשהוא יגיע למטה זה יהיה נוזל, כאילו גשם שיורד ולמטה הוא שלולית...
ע עורכת וידיאו משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עריכה והפקת סרטים 25/1/23 הוסף לסימניות #5 טקסט נמס כאילו??? הצבע בעד 0 הצבע נגד
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת