דרוש מידע איך קוראים לטיפול רגשי במגע?

• הוסף לסימניות
היה כאן בפרוג אשכול שלם על טיפול כזה וצוין שם שח. ברטלר מטפלת בשיטה הזאת.
אני לא מוצאת את האשכול הזה וגם מתעניינת לגבי משהו מסוים למידע בטיפול דווקא באמצעות המגע.
יש למשהו מידע להעשיר אותי.
יותר מאשמח.

• הוסף לסימניות
סנוזלן?

• הוסף לסימניות
עצמת הרכות?

• הוסף לסימניות
מוח אחד אולי?
פסיכותרפיה גופנית?
עצמת הרכות?
תודה אבל לא.
שיטה מסוימת בטיפול שהמטפל נוגע במטופל כחלק מהטיפול בכל מיני מקומות בגוף.
לא זוכרת את שמה.

• הוסף לסימניות
קניזיולוגיה?

• הוסף לסימניות
תודה אבל לא.
שיטה מסוימת בטיפול שהמטפל נוגע במטופל כחלק מהטיפול בכל מיני מקומות בגוף.
לא זוכרת את שמה.
סבתא שלי מטפלת בזה.
פעם היא אמרה לי שקוראים לזה מוח אחד.
את בטוחה שזה לא זה?

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי באשכול המדובר.

אבל אולי מדובר בפלדנקרייז?
או אולי בשיטה של הרב פנגר FHT (מבוסס על שיטת הרייקי)?

• הוסף לסימניות
יש שיטה שנקראת קרניו בלאנס
אבל אינלי מושג אם זה מה שדובר על ברטלר

• הוסף לסימניות
אני מכירה שיטת פאלם תרפי - דרך לחיצות בנקודות בכף היד

• הוסף לסימניות
זה שיטה שרק מנהלים דו שיח כביכול עם התת מודע, אין כל קשר למגע
יש איזה רב אחד מירושלים שממש מומחה בשיטה הזו.
למיטב ידיעתי, בtat יש נקודות כלשהן בפנים שלוחצים עליהן (אולי תוך כדי דיבור עם התת מודע, אין לי מושג.. לא מחזיקה במיוחד מהשיטות האלה, אני פשוט במקרה יודעת ממישהו שלמד את זה שבבסיס השיטה יש מגע כלשהו בפנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה