כללי איך קוראים לפונט

• הוסף לסימניות
שיש לו מעויינים באמצע של אות?

ושאלה נוספת - לסידור מנחה, איזה פונט מומלץ לכותרת, לסידור סגנון חסידי, ולסידור סגנון פשוט יותר?

תודה מראש על העזרה שקיבלתי מהפורום עד כה ומקווה שאוכל להמשיך ולהעזר בכם להבא. והלוואי ובקרוב אהיה מהעוזרים ולא מהנעזרים.

• הוסף לסימניות
יש הרבה. האם יש לך תמונה/סריקה מהאות?
(ייתכן שזה: S-malchut, Ahava, ועוד כמה של פונטסטאר, או אפילו האשכנז של גרפיקנער)

• הוסף לסימניות
מאיפה אני משיגה את הפונטים של פונטסטאר?
אין לי תמונה, אבל ראיתי בכמה עבודות את הפונטים האלה והם מאד יפים בעיני

• הוסף לסימניות
אצל הניק פונטגרפר.

• הוסף לסימניות
פה בפורום אני שמח מאוד לעזור, אבל זה מעשה בכל יום שמצלצלים לי:

לקוח: יש לך את הפונט עם עיגול באמצע?
אני: כן יש לי כמה
לקוח: אתה יודע, זה שהולך קצת מרובע על האלף, והלמד הוא יפה מאוד, אתה יודע?
אני: לא
לקוח: אמרו לי שהגופן זה שלך
אני: יכול להיות, אבל אי אפשר להסביר פונט עם הפה, פונט זה צורה, אם תסביר לי את הצורה שלך על הטלפון, יש תקוה שאבין לאיזה פונט אתה מתכוין.
לקוח: קשה לי לסרוק, אין לי אימייל, תבין מה שאני מדבר, הלמד נראה ככה, ויש לו עיגול באמצע, ואלף מאוד יפה וקלאסי, יש לו תגים. לאחרונה אני רואה את זה הרבה בהעיתונות. אתה לא יודע למה אני מתכווין?
אני: לא
לקוח: אז מה לעשות?
אני: לקנות סורק, אינטרנט ואימייל, לסרוק את הפונט שראית, ולשלוח לי.
לקוח: אוקיי אני יבקש את זה מהחבר שלי.
אני: מצויין!

:):)
....

גיגנית אני מאוד שמח לעזור לך, לאחרונה העליתי כאן הפונטים של פונטסטאר, ראה באשכול הזה http://prog.co.il/showthread.php?t=4994. תעיין שם ותראה אם יש שם הפונט שאתה רוצה, ואם לא תתייאש מלהסביר את זה בפה או בכתב. פשוט חבלה"ז...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה