קניות איך קניתי שני זוגות מכנסיים בקסטרו ב 2 שקל! הטבת בנק הפועלים...

• הוסף לסימניות
הזמנתי את ההטבה, מחכה יותר משבוע ולא מגיע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוך כמה זמן אמור להגיע קופון ההטבה של קסטרו למייל?

• הוסף לסימניות
איפה אני שמה את קופון שקיבלתי באתר של קסטרו,
אני צריכה להירשם לכרטיס שלהם?

• הוסף לסימניות
מורידים מבנק הפועלים הטבה של 70 ש''ח מתנה, וכמובן חייבים לשלם עם כרטיס אשראי של פועלים
נכנסים לקסטרו: https://www.castro.com/he/Boys/Pants/Colored-skinny.html
בוחרים בכמות: 2 יחידות
או בוחרים כל מוצר אחר בשווי 120 ש''ח

בקופה המחיר מתעדכן עם הנחת 40 % בלאק פריידי

מכניסים את קוד הקופון שקיבלתם מפועלים, והתוצאה 1.90 ש''ח בלבד כולל משלוח חינם עד הבית!!!!
מגניב, לא?

כדאי לחטוף לפני שיגמר!!!
עכשו ניסתי שוב והצלחתי קניתי קפוצון של 130 שח ועלה לי 7.90 שח, צריך לשחק עם זה. שזה אומר להכניס מוצר של 120-130 כרצונכם, אח"כ להוסיף עוד מוצר סתם יקר ואז להכניס את הקופון, אח"כ למחוק את המוצר המיותר מהסל וההנחה נשארת כך שאפשר לקנות מוצר של 122 ב2 שח וכו.

• הוסף לסימניות
עזרתכם בבקשה- יש לי את הקוד להטבה, קניתי שתי מוצרים מעל 120 ש"ח,
וזה לא נותן לי: זה ההודעה:
    • לא ניתן לממש את הקוד 00000 בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
  • מה עושים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עזרתכם בבקשה- יש לי את הקוד להטבה, קניתי שתי מוצרים מעל 120 ש"ח,
וזה לא נותן לי: זה ההודעה:
    • לא ניתן לממש את הקוד "" בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
  • מה עושים?
להכנס עם שם משתמש אחר או דרך גלישה בסתר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אולי אופציה אחרת להשתמש בקופון?
ניסיתי גם גלישה בסתר וגם משתמש חדש ואותה הודעה.

• הוסף לסימניות
להכנס עם שם משתמש אחר או דרך גלישה בסתר
יש אולי אופציה אחרת להשתמש בקופון?
ניסיתי גם גלישה בסתר וגם משתמש חדש ואותה הודעה.
זה היה לי גם תבדקי את מספר הקופון שהכנסת כי לפעמים יש טעויות ,ועם אל תהיי מחוברת עם שם משתמש שכבר ממשת איתו קופון .

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל התגובות והעזרות.
הקוד קופון לא היה טוב, הגיע לי רק עכשיו למייל קוד קופון נכון וזה הצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה