קניות איך קניתי שני זוגות מכנסיים בקסטרו ב 2 שקל! הטבת בנק הפועלים...

• הוסף לסימניות
יש למישהו קסטרו מיותר?

• הוסף לסימניות
מישהו מעוניין לתת לי קוד לקסטרו תמורת קוד לאחד משני האתרים האחרים שיש בהטבה של פועלים?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להחליף בחנות אם המידה לא תהיה טובה?
(ואם משהי יודעת-איזו מידה לקחת לבת שנתיים בחולצות?)

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם זה לא גזל? זה נראה כמו בג באתר. האם מותר לנצל את הבג הזה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להחליף בחנות אם המידה לא תהיה טובה?
(ואם משהי יודעת-איזו מידה לקחת לבת שנתיים בחולצות?)
אני הייתי לוקחת 2-4 , תמיד מעדיפה מידה אחת יותר

• הוסף לסימניות
למה לא נותנים לי לממש את ההטבה?
זה מה שרשום לי:

• לא ניתן לממש את הקוד "?" בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889

• הוסף לסימניות
למה לא נותנים לי לממש את ההטבה?
זה מה שרשום לי:

• לא ניתן לממש את הקוד "?" בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
להכנס עם שם משתמש אחר או דרך גלישה בסתר

• הוסף לסימניות
יש לי קופון של גרו/סטיפ אין /גילטי להחלפה
בתמורה של קופון לקסטרו

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן זה מגיע למייל
לא קיבלתי כלום
כבר כמעט שעתיים ובדקתי בכל המקומות

• הוסף לסימניות
אני גם לא מצליחה:(
עד מתי המבצע הזה?

• הוסף לסימניות
ניסיתי הכל ולא מצליחה :(:(
תעשו כך: שם משתמש חדש + תוסיפו מוצר סתם במחיר 200 שח מעבר למה שאתם באמת רוצים, אח"כ תכניסו את הקופון, אח"כ תסירו את הפריט ההוא מהסל והתוצאה תהיה משמחת.....

• הוסף לסימניות
אני גם לא מצליחה:(
עד מתי המבצע הזה?
תעשו כך: שם משתמש חדש + תוסיפו מוצר סתם במחיר 200 שח מעבר למה שאתם באמת רוצים, אח"כ תכניסו את הקופון, אח"כ תסירו את הפריט ההוא מהסל והתוצאה תהיה משמחת.....

• הוסף לסימניות
האמת שרק עכשיו קיבלתי את הקוד האמיתי של קסטרו, לפני זה בנק הפועלים שלח לי קוד אחר לא תקין אז עכשיו הצלחתי
עד מתי המבצע? אני רוצה לעשות גם מהחשבון של בעלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה