קניות איך קניתי שני זוגות מכנסיים בקסטרו ב 2 שקל! הטבת בנק הפועלים...

• הוסף לסימניות
האמת שרק עכשיו קיבלתי את הקוד האמיתי של קסטרו, לפני זה בנק הפועלים שלח לי קוד אחר לא תקין אז עכשיו הצלחתי
עד מתי המבצע? אני רוצה לעשות גם מהחשבון של בעלי
בתוקף למימוש בפועל בין התאריכים 6.11.19 ועד 2.12.19 ב-23:59 או עד גמר המלאי, המוקדם מבינהם

• הוסף לסימניות
מקפיצה.--
אם מישהו מוכן להחליף לי קופון של גרו/גילטי/סטיפאין
תמורת קסטרו, אודה לה מאד

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים עכשיו כותב לי שכבר מימשתי את ההטבה
ולא מימשתי :(

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם זה לא גזל? זה נראה כמו בג באתר. האם מותר לנצל את הבג הזה?

למישהו יש תשובה, או שאתם פשוט מעדיפים לא לחשוב? כי אני אישית לא בא לי לחזור בגלגול בשביל איזה 70 ש"ח לקסטרו. לא עניין של אמונה גדולה, סה"כ עצלות גדולה. פשוט פיזית אין לי כח לרדת שוב לעולם הזה ולעבור את כל המסלול בשביל 70 ש"ח לקסטרו...

• הוסף לסימניות
למישהו יש תשובה, או שאתם פשוט מעדיפים לא לחשוב? כי אני אישית לא בא לי לחזור בגלגול בשביל איזה 70 ש"ח לקסטרו. לא עניין של אמונה גדולה, סה"כ עצלות גדולה. פשוט פיזית אין לי כח לרדת שוב לעולם הזה ולעבור את כל המסלול בשביל 70 ש"ח לקסטרו...
למה אתה חושב שזה באג?
נשמע לי כמו פרסומת מצוינת.
מה רע?

• הוסף לסימניות
מי שהבין איך עושים את הקומבינה לא חושב שזה פרסומת, מוסיפים מוצר יקר לעגלה, מוסיפים את הקופון ואז מורידים את המוצר היקר וכו' זו פרסומת? באמת, בואו לא ניתמם כשזה שווה לנו!

• הוסף לסימניות
@רפאל 5657
אני עשיתי את זה ללא הקטמבינה. בחרתי 3 פרטים ב 120 שח סה''כ ירד לי 40 אחוז על בלאק פריידי.
נשאר 71.8 אח''כ ירד 70 פועלים נשאר 1.8
באתר פועלים רשום מפורש שהמבצע בנוסף למבצע הקיים

אם כך אני רץ ג"כ לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
איפה אשר להוריד את הקופון?
אפשר לקבל קישור?

האם זה רק ללקוחות בנק פועלים?

• הוסף לסימניות
מציע 2 קופונים של גילטי תמורת קופון 1 של קסטרו או גרופון! לפנות בפרטי :D

• הוסף לסימניות
מאיפה מורידים את הקופונים?

• הוסף לסימניות
באיזה שלב אני אמורה לקבל קוד קופון להנחה? הזנתי את הקוד שקיבלתי מבנק הפועלים באתר ושום דבר לא קרה חוץ מהודעה שהצטרפתי למייל השיווקי שלהם וכו...

• הוסף לסימניות
מה אני צריכה בשביל הקופון של פועלים? דווקא דרך האתר של הבנק.
אם גיסתי בבנק הפועים ואין לה את הסיסמא לאתר היא לא יכולה לממש את ההטבה ?
או לתת לי אותה....

• הוסף לסימניות
מה אני צריכה בשביל הקופון של פועלים? דווקא דרך האתר של הבנק.
אם גיסתי בבנק הפועים ואין לה את הסיסמא לאתר היא לא יכולה לממש את ההטבה ?
או לתת לי אותה....
לא
היא צריכה להצטרף

• הוסף לסימניות
בשביל להשתמש בקופון אני חייבת לשלם באשראי של פועלים, או אפשר גם באשראי אחר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה