קניות איך קניתי שני זוגות מכנסיים בקסטרו ב 2 שקל! הטבת בנק הפועלים...

ברשותי קופון של סטפ אין.
אני מעוניין להחליף לקופון ב גרוו.

עריכה: המחיר עלה. אני מוכן לתת שני קופונים של סטפ אין.

נערך לאחרונה ב:
יש לי קופון של סטפ אין וגילטי
בתמורה לגרופון

יש ברשותי קופון של קסטרו.
המעוניין לקבלו יאלץ להפרד משני קופונים של גרוו.
ניתן לפנות באישי.

אשמח לקופון של קסטרו תמורת גילטי או סטאפ אין או שניהם יחד

הזמנתי בגרו כמה גופיות של cartes ולמעלה משבוע לא הגיע
מה אני אמורה לעשות?

גם לי יש סטפ אין וגילטי
מעונינת להחליף את שתיהם תמורת קופון אחד של גרו/קסטרו
תודה!

לתשומת לב!!!
זוג המחזיקים חשבון משותף ב'פועלים', זכאים לשני קופונים, ע"י כניסה בנפרד לבעל ולאשה.(לכל אחד שם משתמש אחר)
איך מוציאים שם משתמש וסיסמה אחר האם אפשר בטלפון

אתמול הגיע לי מעיל שהזמנתי בקסטרו, אבל המידה קטנה.
מישהו יודע איך אפשר להחליף מידה?

נערך לאחרונה ב:
אתמול הגיע לי מעיל שהזמנתי בקסטרו, אבל המידה קטנה.
מישהו יודע איך אפשר להחליף מידה?
בכל סניף עם החשבוניתכך כתוב באתר כמובן תוך שבועיים

אם אף פעם לא נכנסתי לפועלים דרך המחשב אפשר להוריד קופון, כלומר צריך לקבל בבנק קוד לאינטרנט?

יש לי קופון של גרופון תמורת קסטרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה