- הוסף לסימניות
איפה לבדוק?אז תשלם את הסכום של הקרן.
אז תבדוק שוב.
אם מופיע לך ששולם. מצויין אם לא אז.....
איפה לבדוק?אז תשלם את הסכום של הקרן.
אז תבדוק שוב.
אם מופיע לך ששולם. מצויין אם לא אז.....
תודה על העזרה.במשרד התחבורה.
אם יופיע ששלום או לא יופיע מצויין.
טלפון זה פחות בעיה כפי שנכתב לעיל שהעיקר זה הת.ז.לא תז ולא טלפון
אוקייטלפון זה פחות בעיה כפי שנכתב לעיל שהעיקר זה הת.ז.
סליחה שאני מתקן שוב הדבר היחיד שאסור לתת זה הת.ז.!!!!אוקיי
לא להסכים לתת תז ןלא רו קו שרשום על שמכם
רק אם בטוח תקפתם ואז אין בעיה של קנס
סורי סורי עכשיו אני רואה שגם את רשמת שאסור לתת ת זסליחה שאני מתקן שוב הדבר היחיד שאסור לתת זה הת.ז.!!!!
כל שאר הפרטים לא יכולים לתת להם גישה אליך. מותר להם להוציא פרטים רק מהת.ז..
משאר הפרטים אסור להם ע"פ חוק הגנת הפרטיות. אם זה קורה בכ"א זו עילה לתביעה והרבה מאוד כסף.
@איצ'ה קו המידע מכיר את הנושא?מעניין מאוד ש@איצ’ה קו המידע עדיין לא מעורב בנושא...
מהניסיון (הקצר) שלי אני ממליץ לשלם רק את הקנס עצמו בלי הוצאות גבייה והמסתעף.תודה על העזרה.
אתם מכירים מישהו ששילם רק את הקרן של הקנס, (אחרי מכתב התראה מעורך דין ודרישה לתשלום דמי טיפול), והופיע במשרד התחבורה ששולם?
ואם לא מופיע אחרי תשלום הקרן, מומלץ לשלם דמי טיפול לעו"ד?
מומלץ לפנות לעמותת דרך כבודמישהו יכול לעזור לי להבין איפה לשלם רק את הקרן כי ניסינו להתקשר למספר שהביאו למעלה והם טוענים שאין דבר כזה החוב עומד על 246 ש''ח וזה אנחנו חייבים לשלם מה אפשר לעשות בנידון האם יש למישהו נסיון בלשלם רק את הקרן אחרי שכבר קבלו מכתב התראה
בל לחץפניתי ואין תגובה כרגע
לעשות העברה בנקאית לפי הפרטים המופיעים בדרישה לתשלום ולהעביר שם את הקרן כמובן לציין בהערה את מספר הדרישהמישהו יכול לעזור לי להבין איפה לשלם רק את הקרן כי ניסינו להתקשר למספר שהביאו למעלה והם טוענים שאין דבר כזה החוב עומד על 246 ש''ח וזה אנחנו חייבים לשלם מה אפשר לעשות בנידון האם יש למישהו נסיון בלשלם רק את הקרן אחרי שכבר קבלו מכתב התראה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //