מידע שימושי איך רוחצים אותו? - תוכי

• פותח הנושא MDG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי תוכון בבית, ולאחרונה הוא כל הזמן מנער בכנפיו, ומנקר את נוצותיו
ואין לי מושג איך מנקים אותו, האם יש למישהו מידע מה עושים עם זה
תודה לכל העונים/ות (y)

• הוסף לסימניות
יש לי תוכון בבית, ולאחרונה הוא כל הזמן מנער בכנפיו, ומנקר את נוצותיו
ואין לי מושג איך מנקים אותו, האם יש למישהו מידע מה עושים עם זה
תודה לכל העונים/ות (y)
לא מנקים
הוא אחרי לנקות את עצמו לבד!

• הוסף לסימניות
אה ואגב
אסור לנקות אותם עם מים!

אפשר לשים קערית עם מים והוא יטבול את עצמו לפי מה שמתאים לו

• הוסף לסימניות
תוכי צריך ואוהב להתרחץ.
את שמה לו בתוך הכלוב, כלי עם מים. כלי בגודל שהוא יכול להיכנס (אפשר להשתמש בקופסת אחסון מלבנית, נמוכה.)
ממלאה לו מים בגובה נמוך!!! 2 ס"מ בערך.

הוא כבר יכנס וישתכשך.
קחי בחשבון שהוא ישפריץ לכל עבר.

אני רק לא יודעת לגבי הקור, יתכן ואחר כך כדאי לשים אותו בחדר מחומם (מזגן בחדר).

• הוסף לסימניות
איך הוא שותה בכלוב?
אצלי הוא שותה מקערת מים פתוחה כזו, ובערך פעם בשבוע מתרחץ מעצמו.

1643805222184.png

• הוסף לסימניות
בעלי חיים המקום שלהם בטבעעעעעעע
אם הוא מוכתם, ז"א רגיל לב"א, האכלת יד. הטבע מסוכן בשבילו, הוא לא יודע למצוא את האוכל לבד. הוא לא יודע להתמודד עם סכנות. בטבע, מהר מאד הוא ימצא את מותו.

• תודה
Reactions: MDG
  • הוסף לסימניות
איך מגדלים תוכון בלי לדעת לטפל בו?
ועוד הוא לבד...

בעלי חיים המקום שלהם בטבעעעעעעע
כנראה הקפידה שלך עבדה באופן יוצא מן הכלל

היום כשחזרתי לביתי בצהרים ראיתי שהתוכון שלנו ברח מהכלוב
מקווה ששם בחופש הוא ידאג לעצמו בצורה יותר טובה
במקרה שהוא עדיין חי:devilish::alien:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה