איך רצה חתולה?

• הוסף לסימניות
אני באמצע לצייר חתולה רצה, ואף פעם לא התבוננתי בעיון על התיאום בין הרגליים של החתול בעת ריצתו.
יש מישהו שעשה מחקר בנושא, או שהוא סתם אינטלגנט ויכול לענות?
כשחתולה רצה - והרגל הימנית הקדמית שלה נמצאת קדימה, הרגל הימנית האחורית גם נמצאת קדימה בהתאמה, והרגליים השמאליות אחורה?
או בכלל לא כך? קצת הסתבכתי בהסברים. אולי עוד מעט אעלה קשקושון.

• הוסף לסימניות
עזרתי?

קבצים מצורפים

• 08119-Ginger-cat-running-white-background.jpg
    KB 93.5 · צפיות: 10
  • Cat_Running_and_Slowing_Down_by_RenegadeStudios.png
    KB 930.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1021099:
ואף פעם לא התבוננתי בעיון על התיאום בין הרגליים של החתול בעת ריצתו.
מה הבעיה לרדת רגע מהבית לטיול שמש קצר? :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1021112:
מה את יודעת? אולי אני גרה באוסטרליה ויש לי ליד הבית רק קנגרואים?:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1021114:
מה את יודעת? אולי אני גרה באוסטרליה ויש לי ליד הבית רק קנגרואים?:p
וקואלות--- :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1021112:

מי אמר לך שהיא ירושלמית?

• הוסף לסימניות
חחח
גם באשדוד יש... שיהיה לך ברור :D

• הוסף לסימניות
סבתא שלי ע"ה הייתה אומרת "היכן שיש חתולים, יש חיים" (ירשלמית ;))

• הוסף לסימניות
הסבתא שלך לא היתה אף פעם בבוסטון, כנראה; שם יש סנאים, לא חתולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1022278:

כל מדינה מתוקנת מייבאת חתולים כדי שיאכלו את שאריות הזבל

• הוסף לסימניות
כל החיות ההולכות על ארבע הולכות ב"הצלבה"- כלומר ימין קדמי עם שמאל אחורי וכו'. (וגם אנחנו בנ"א הולכים עם רגל ימין קדימה ויד שמאל קדימה, ולהיפך.)
חוץ מ- הג'ירפה, היא הולכת ימין עם ימין ושמאל עם שמאל, וזה נועד לשמור על הצוואר הארוך שלה שלא יעוף מצד לצד בזמן ההליכה.
(קרדיט- המורה לטבע בסמינר, גב' אוחיון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1022311:
כל מדינה מתוקנת מייבאת חתולים כדי שיאכלו את שאריות הזבל
????????????
כל מדינה מתוקנת מפנה את האשפה למזבלות רשמיות, ואוסרת השארת מכלי זבל פתוחים בחצרות הבתים כדי שהחיות המתעניינות בשאריות הזבל (בבוסטון אלה הסנאים - חתולי רחוב אין בנמצא) לא תפזרנה אותו ותזהמנה את הסביבה.

• הוסף לסימניות
אגב, לנשיונל גיאוגרפיק [לא, אני ממש לא הולך להעלות את זה לכאן] יש סרט בשם 'חתולים-ללטף את הנמר' יש שם הדגמות של ריצת חתולים עם אולטרה, וממש רואים את ריצת החתול עם כל פרטי הפעולה שהיא מבצעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1022278:

את המשפט "היכן שיש חתולים, יש חיים" היא אמרה כמסקנה מהמקומות שבהם היא חיה:
לודז', בירקנאו, מחנה שער עליה, תל אביב, ירושלים...סוף.
אם איני טועה היא הייתה בניו יורק ואמרה ששם יש חתולים, סנאים וגם...עכברושים :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה