איך שוברים סכינים?

• הוסף לסימניות
הי ערב טוב,
אני משתמשת בסכין חיתוך מיקצועי
שהסכינים החלופיםם שלו מגיעים מחוברים 5 יחד

איך מפרידים אותם שישברו לי אחד- אחד?
כל מה שניסיתי הצלחתי רק לשבור שתיים-שתיים :(

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
בסכין יפנית פשוטה, קיים חריץ בקצה התחתון, אליו מכניסים את קצה הסכין, וחותכים את החלק המשומש.

• הוסף לסימניות
איך חתכת אותם בסוף? עכשיו קניתי את הסכינים החילופיים של הD400 ואני מתלבטת בעניין.

• הוסף לסימניות
למה משמש הסכין המקצועי הזה?
הוא מתאים לקאפות?

• הוסף לסימניות
לא תאמיני,
סכין יפנית פשוטה לא מצאתי בבית......
תפסתי את זה עם 2 פלייארים ו...עיקמתי.
(הכתובה הזו גמרה לי איזה 20 סכינים- היא היתה מסובכתתתת)

ו.... לא! זה ממש לא מתאים לקאפה- זה קטן.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;796838:
למה משמש הסכין המקצועי הזה?
הוא מתאים לקאפות?
לחיתוך קאפה (כשזה חיתוך בקו ישר) אפשר להשתמש עם סכין יפני רגיל ובשביל שלא יצאו 'שבירות' בחיתוך, צריך להחזיק את הסכין בצורה כמה שיותר שוכבת (שיחתוך עם ה'אמצע' של הסכין ולא עם השפיץ).
מנסיון (אחרי כמה קאפות שנהרסו...) זה חותך חד חלק!

• הוסף לסימניות
אצליינו בסמינר כשרצו לחתוך קאפות בצורות מענינות, היו מחממים את הסכין היפני מעל אמגזית והיה חותך יופי.

• הוסף לסימניות
שימי לב שיש חריץ אנכי לאורך התושבת של הסכין, הוא מיועד לחיתוך הלהבים. את משחררת מעט את ההברגה, מניחה שם את החתיכה שאת רוצה להפריד (הכי קטן שאפשר), מהדקת מעט בחזרה, ובעזרת פלייר קטן או משהו דומה מכופפת עד להפרדה.

בעקרון אמורה להצטרף לערכה איזו חתיכת פלסטיק שבתוכה את מניחה את הלהבים, מכופפת ומפרידה בקלות, אבל אם לא - כנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י agav;797103:
בעקרון אמורה להצטרף לערכה איזו חתיכת פלסטיק שבתוכה את מניחה את הלהבים, מכופפת ומפרידה בקלות, אבל אם לא - כנ"ל.
כוונתך לקופסא בצבע לבן - שקוף?

• הוסף לסימניות
לא. מין חתיכת פלסטיק מעוגלת, לי זה הלך לאיבוד, אחרת הייתי מעלה תמונה.

• הוסף לסימניות
לי לא הלך לאיבוד שום דבר- ואני לא ראיתי אף פעם כזו חתיכה,
כל עוד יש לי פליירים בבית אני מסודרת.. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;797583:
לי לא הלך לאיבוד שום דבר- ואני לא ראיתי אף פעם כזו חתיכה,
כנ"ל.
מעניין על מה את מדברת.
של NTCUTTER?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה מוזר? זה התאום של זה שבתמונה לעיל.

נראה, בגיחה הבאה שלי לארטסט אנסה לבדוק שוב את הענין. שלי כבר בן כמה שנים, אולי יש להם פתרונות חדשניים יותר.

• הוסף לסימניות
בתמונה זה D400.
למה את מתכונת שזה התאום שלו?

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה אי-הבנות סביב סכין מסכנה... ניסיתי להבהיר לGRN שנבהלה, שזה שם הנעורים של הדבר הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה