איך שולחים מייל אחד לכל אנשי הקשר בג'ימייל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לוחצים על המילה "אל" בהודעה, נפתח רשימת אנשי קשר. לוחצים "בחר הכל" בפינה הימנית למעלה, ואח"כ "הוסף"- בשמאלי למטה.
ראשית תודה רבה.
אבל ניסיתי וזה לא נשלח בטענה ש"ניסית לשלוח אימייל ליותר מדי נמענים בבת אחת". האם יש אפשרות לבחור רק את חצי (לדוגמא) מכל האנשי קשר שלי, ולאחר מכן את החצי השני? (סך הכולל של אנשי קשר שלי הוא 1500).
בתודה גדולה מראש!

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה.
אבל ניסיתי וזה לא נשלח בטענה ש"ניסית לשלוח אימייל ליותר מדי נמענים בבת אחת". האם יש אפשרות לבחור רק את חצי (לדוגמא) מכל האנשי קשר שלי, ולאחר מכן את החצי השני? (סך הכולל של אנשי קשר שלי הוא 1500).
בתודה גדולה מראש!
כשהם נמצאים ברשימה יחד, אפשר להעתיק ולהדביק באקסל, ואז לבחור מספר רצוי.
אז צצים בעיות אחרות, רווחים מיותרים ועוד, אבל זה כבר שאלה אחרת.

• הוסף לסימניות
אם חלקם יסמנו את זה כספאם, זה בהחלט עלול ליצור בעיה.
תודה רבה.
בעיה אחרת:
לאחר ששלחתי כמות של מיילים בפעם אחת, וניסיתי לשלוח לקבוצה אחרת מתוך האקסל, הוא כותב לי: הגעת למגבלת שליחת דואר. ההודעות שלך לא נשלחו. עד כאן.
מישהו יודע כמה היא מכסת ההודעות? וכל כמה זמן זה מתאפס? - כל יום, כל שבוע, או כל חודש?
בתודה גדולה מראש

• הוסף לסימניות
שואל נכון להיום אחרי ינואר 2024 מהי המכסה

• הוסף לסימניות
שלום,
משהי בבקשה יכולה לעזור לי בנושא?
אני מנסה ולא מצליחה..
תודה

• הוסף לסימניות
לחיצה על עותק מוסתר
שם נפתח לך הרשימה של כל המיילים שיש לך
ואז לוחצת בחירה הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה