איך שולחים מייל אחד לכל אנשי הקשר בג'ימייל?

• הוסף לסימניות
תודה.

• הוסף לסימניות
זה גם לג'ימייל?
אין 'אל' יש 'אימייל חדש'

• הוסף לסימניות
שימו לב: כנראה תעדיפו "עותק מוסתר".
שוב אני מוצא את עצמי מתערב במקום שלא שאלו לדעתי - אבל אני חושב שטובת הרבים תעמוד לצידי:

כשאתם שולחים אימייל לקבוצת אנשים שונים, שימו לבכם להשתמש (אלא אם יש צורך מיוחד) באופציה "עותק מוסתר".
[לצורך העניין, אני אישית לא מעוניין (ואני לא חושב שיש מישהו בר דעת שכן מעוניין) שהאימייל שלו יתווסף מעצמו לרשימות תפוצה אין סופיות - שאגב הן פתח מצויין לקבלת הודעות ספאם ווירוסים].

• הוסף לסימניות
שוב אני מוצא את עצמי מתערב במקום שלא שאלו לדעתי - אבל אני חושב שטובת הרבים תעמוד לצידי:

כשאתם שולחים אימייל לקבוצת אנשים שונים, שימו לבכם להשתמש (אלא אם יש צורך מיוחד) באופציה "עותק מוסתר".
[לצורך העניין, אני אישית לא מעוניין (ואני לא חושב שיש מישהו בר דעת שכן מעוניין) שהאימייל שלו יתווסף מעצמו לרשימות תפוצה אין סופיות - שאגב הן פתח מצויין לקבלת הודעות ספאם ווירוסים].
ואם כבר...
נתקלתי במקרים שאחד שלח ספאם להרבה כתובות ללא עותק מוסתר, ואנשים הגיבו חזרה, שבבקשה יסירו אותם וכו'
והם הגיבו חזרה לכל הנמענים...

זהירות! החשבון עלול להיחסם בכזה מקרה!
הרבה אנשים שלחו את כל השיחה לספאם, וגוגל יכול לחסום.

לכן, אם קיבלתם מייל לא רצוי - אל תגיבו!
זה מפריע לכם? תשלחו לספאם...

• הוסף לסימניות
סליחה אבל עדיין לא הבנתי
בגמייל אין לי כזו אופציה
אחרי שאני נכנסת לשדה של אל
לא נפתחים לי כל האנשי קשר אלא אם כן אני מתחילה להקליד אות
וגם אז אין לי אפשרות של בחר הכל

• הוסף לסימניות
סליחה אבל עדיין לא הבנתי
בגמייל אין לי כזו אופציה
אחרי שאני נכנסת לשדה של אל
לא נפתחים לי כל האנשי קשר אלא אם כן אני מתחילה להקליד אות
וגם אז אין לי אפשרות של בחר הכל
תלחצו על המילה "אל"

444444.PNG

• הוסף לסימניות
בדיוק אותו דבר, קודם בוחרים עותק נסתר, אח"כ לוחצים עליו וזה פותח את רשימת אנשי הקשר, בוחרים בחר הכל
תודה
לחצתי כבר על שלח תודה
אני צריכה גם לכתוב תודה?
אני חדשה כאן, ורוצה ללמוד את הכללים

• הוסף לסימניות
תודה
לחצתי כבר על שלח תודה
אני צריכה גם לכתוב תודה?
אני חדשה כאן, ורוצה ללמוד את הכללים
ברוכה הבאה,
אין צורך, בשלח תודה יש גם ענין של חשבון מס' תודות וזה גם משדרג את סטטוס המשתמש למקצוען וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה