כללי איך שולחים קובץ של אינדיזיין cs5 ל-cs4?

• הוסף לסימניות
מישהו רוצה לשלוח לי קובץ של אינדיזיין אבל יש לו CS5 ולי יש CS4,
איך הוא יכול לשלוח את זה כך שאוכל לפתוח?
ב-save us אין אופציה כזו.

• הוסף לסימניות
עושים אקספורט לפורמט idml, הוא נפתח בכל גירסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1201877:
עושים אקספורט לפורמט idml, הוא נפתח בכל גירסה.

לא מדוייק
הוא נפתח רק בגירסה קודמת לגירסה ממנה יוצא ולגרסאות שמעליה
(CC שיוצא ל IDML ייפתח רק ב CS6 ולא ב CS5 ומטה, וכו')

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם זה לא מדויק: IDML מכל גירסה ייפתח בכל גירסה מ-CS4 ומעלה, לא?

• הוסף לסימניות
במה אתם מתקשים

בהגדרות שמירה להגדיר את האפשרות הפשוטה שניתן לפתוח בכל סוגי האילוס
התבוננו לפני כל אישור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1202520:
נראה לי שגם זה לא מדויק: IDML מכל גירסה ייפתח בכל גירסה מ-CS4 ומעלה, לא?

לא נכון
(לפחות מה שאני בדקתי)

נכתב ע"י yeodafig;1202548:
התבוננו לפני כל אישור
מי דיבר על אילוס'?

• הוסף לסימניות
סליחה אינ'

נכתב ע"י yeodafig;1202548:
התבוננו לפני כל אישור

:(

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, הקובץ עבר בשלום בעצתה של free. :)

• הוסף לסימניות
"לא נכון
(לפחות מה שאני בדקתי)"

עכשיו עשיתי ניסוי קצר -- פתחתי קובץ שאני עובד עליו ב-CC, שמרתי כ-IDML, וכפי שחשבתי, נפתח יפה מאוד ב-CS4.

תבדוק שוב ;)

אריאל

(נ.ב. אולי אתה מתבלבל בין IDML ל-INX. כי ב-INX זה באמת היה נפתח רק בגירסה אחת קודם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1202702:
"לא נכון
(לפחות מה שאני בדקתי)"

עכשיו עשיתי ניסוי קצר -- פתחתי קובץ שאני עובד עליו ב-CC, שמרתי כ-IDML, וכפי שחשבתי, נפתח יפה מאוד ב-CS4.

תבדוק שוב ;)

אריאל

בדקתי את זה לא פעם ולא פעמיים

יכול להיות שזה משתנה לפי הנתונים של הקובץ?
למשל קובץ שיש בו טורים בסגנון פסקה לא ייפתח ב CS4, למרות שהוא IDML?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמה שעומד בשתי טורים יעלם. לא יודע. אבל להפתח -- זה יפתח. לא אומר שזה מומלץ, כי באמת ייתכנו שינויים, בפרט, כמו שציינת, בכל אלמנט שמשתמש בתכונה שאינה קיימת בגירסה הקודמת.

• הוסף לסימניות
לפני כחודשיים ייצאתי מ-CC ל IDML, נפתח לי ב CS6 אך לא נפתח ב CS5 (אמר שחסרים פלאגינים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה