כללי איך שולחים תמונה בגוף המייל

• הוסף לסימניות
הכוונתי לאיזה פקודה, התכוונת (סליחה, אבל אני לא יודע אם "רמה פלוס", זה זכר או נקבה :eek:)?

קבצים מצורפים

• אימייל.png
    KB 45.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה שניהם ביחד... :)

ולענייננו--
תלחץ open link על התמונה אפילו כמה פעמים עד שהתמונה תופיע לבד בדפדפן, ואת הקישור של התמונה תעתיק.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;914879:
יישר כוח, אני באמת לא הצלחתי, באופן שכתבת,
תזכה/י למצוות.
האם תוכל/י לפרט איך הצלחת, יתכן שהיה מעוניין לשנות בהמשך חלק מהתמונה.
לפי מה שכתבת לפני כן הגעתי לפרופיל האישי שלי, ושם המחשב לא נתן לי אפשרות לפתוח את הקישור המדובר.
שוב תודה רבה, וסליחה על הטרחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;914883:
יישר כוח, אני באמת לא הצלחתי, באופן שכתבת,
תזכה/י למצוות.
האם תוכל/י לפרט איך הצלחת, יתכן שהיה מעוניין לשנות בהמשך חלק מהתמונה.
לפי מה שכתבת לפני כן הגעתי לפרופיל האישי שלי, ושם המחשב לא נתן לי אפשרות לפתוח את הקישור המדובר.
שוב תודה רבה, וסליחה על הטרחה.

כל הרעיון הוא ללחוץ על התמונה שתפתח בחלון חדש,
צריך ללחוץ את מה שאמרתי רק על התמונה שאתה רוצה, ולא על שום דבר אחר...
אם לא תצליח, אשמח לעזור....

• הוסף לסימניות
תלחץ על הלוגו שלך שמופיע בתקית העבודות

קבצים מצורפים

• Snap_2012.12.15 19.53.30_003.png
    KB 38.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה "רמה פלוס",
הצלחתי,
אפשרות זו נמצאת בכרום.
שוב תודה רבה,
זכה/י למצוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;914918:
תודה רבה "רמה פלוס",
הצלחתי,
אפשרות זו נמצאת בכרום.
שוב תודה רבה,
זכה/י למצוות.

בכיייייייייייייייף..
ושנזכה כולנו למצוות.

המשך שבוע מגניב.

• הוסף לסימניות
וסתם מענין...
מה המסקנה בנושא הסרטון? אפשר לקבוע סרטון בתוך המייל ולא בקובץ מצורף?

• הוסף לסימניות
בתוך המסמך עצמו הצלחתי להכניס סרטון, אך, באמת אני אשמח לדעת אם יש אפשרות כזאת גם ב"תמונה שלי".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;914925:
בתוך המסמך עצמו הצלחתי להכניס סרטון, אך, באמת אני אשמח לדעת אם יש אפשרות כזאת גם ב"תמונה שלי".

מה הכוונה בתוך המסמך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;914930:
מה הכוונה בתוך המסמך?
אני מקווה שתמונת מסך תסביר -
לחצתי על האפשרות לעלות תמונה ובחרתי בקובץ GIF שיש בו אנימציה.

קבצים מצורפים

• אימייל.png
    KB 35.1 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה