עזרה איך שומרים מתכונים?

• פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מלא מלא. גם דפים גזורים מעיתון, גם חוברות שחילקו , גם עלונים שקניתי (כמו טעימות ובופה). גם הרבה סוגי דפים שכתבתי, ויש לי 2 ספרי מתכונים למילוי עצמי בחציים ריקים.
אני מחפשת רעיונות מוצלחים לשמירה / איסוף/ אוגדן המתכונים.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני שומרת בקלסר גדול של מסמכים
שמה בו הרבה ניולוניות וחלקת לפי נושאים
מאד נח

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
אני- שומרת במחשב.
נשמר מקסים, לא מתלכלך, לא נאבד שום מתכון, והעיקר- החיפוש- קלי קלות!;););)
אבל... א"א לקחת את המחשב ולהעמיד אותו על השיש כשאופים\ מבשלים...
זה די דפוק.
אצל אמא שלי שומרים על כל המתכונים בקלסר שהולך עם ניילונים (מצורף תמונה...) קטן. בגודל A5. ובדף הראשון- כתוב איזה מתכונים יש ובאיזה עמוד כל מתכון- ממש כמו ספר מתכונים. כל מתכון שמצרפים- פשוט כותבים את השם של המתכון בדף הראשון. וזהו זה.
מסודר, נשאר נקי, וגם מתכונים מהעיתון- קודם כל מכניסים למקום, אח"כ אם רוצים- מעתיקים לדף ומשחילים...
הצלחות!

קבצים מצורפים

• 4583-600x600.jpg
    4583-600x600.jpg
    KB 56.1 · צפיות: 40
  • תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
אני שומרת בקלסר גדול של מסמכים
שמה בו הרבה ניולוניות וחלקת לפי נושאים
מאד נח
גם אני. מניסיון ומעבר מסוגים שונים, זה הכי מוצלח!!
גם לא מתלכלך וגם תמיד אפשר להוסיף באמצע לכל קטגוריה מתכונים נוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה