איך שומרים על מדפי גבס לספרים?

• הוסף לסימניות
יצרנו מדפי גבס מעל הספה, לספרי קודש
אין לי תקציב לשים עליהם מדף זכוכית או עץ..
השאלה היא האם הם ייהרסו במהלך השנים מהספרים שנכנסים ויוצאים ומלכלכים ופוצעים את הגבס?
איך אפשר להגן על הגבס קצת?
מצורפת תמונה
צילום מסך 2025-02-26 100837.png

• הוסף לסימניות
שימו שקף עבה,
אפשר לקנות גליל בחנות יצירה ולגזור לפי הגודל.
נח גם לניקוי אבק

• הוסף לסימניות
שימו שקף עבה,
אפשר לקנות גליל בחנות יצירה ולגזור לפי הגודל.
נח גם לניקוי אבק
זה יגן לי על הזוויות מפני פציעה?
או רק על התחתית של המשטח

• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון?

• הוסף לסימניות
כל חומר קשיח, אפשר להבליט במ"מ או שניים שישמור גם על הזווית
מפל/ שקף/פוליגל לבן וכדו'

• הוסף לסימניות
פרספקס מין שקף עבה ממש, כמו זכוכית.
אני מאמינה שהוא יותר זול, והוא בטח עדיף מאשר כלום..

• הוסף לסימניות
יצרנו מדפי גבס מעל הספה, לספרי קודש
אין לי תקציב לשים עליהם מדף זכוכית או עץ..
השאלה היא האם הם ייהרסו במהלך השנים מהספרים שנכנסים ויוצאים ומלכלכים ופוצעים את הגבס?
איך אפשר להגן על הגבס קצת?
נראה לי שגם הספרים יהרסו בהוצאה והכנסה על הגבס

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו פלסטיק עבה אצל זגג
לא זוכרת איך קוראים לזה
דומה מאד לזכוכית והיה זול במיוחד

• הוסף לסימניות
נכון. פחות יפה
קנינו מטעמי חיסכון וכדי לשמור על הספריה
כיום שהספריה מלאה בספרים לא מוצאים ענין להשקיע בזכוכית

• הוסף לסימניות
לנו יש למעלה מ20 מדפים
5 מהם ארוכים במיוחד
קשה לאמר שזה לא דבר יקר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה