דיון איך שומרים על פריכות של בצק פילאס, מההכנה עד לארוחה

• הוסף לסימניות
מכינה לשבע ברכות , מנה ראשונה , (גביניות בשר]) מבצק פילאס
גרה באלעד, רוצה לאפות אותם בבית ולהעביר לבני ברק ,

תנו רעיונות ,
איך מאחסנים שישאר פריך?

(אם אני סוגרת בקופסא אטומה זה מאבד פריכות)

• הוסף לסימניות
מכינה לשבע ברכות , מנה ראשונה , (גביניות בשר]) מבצק פילאס
גרה באלעד, רוצה לאפות אותם בבית ולהעביר לבני ברק ,

תנו רעיונות ,
איך מאחסנים שישאר פריך?

(אם אני סוגרת בקופסא אטומה זה מאבד פריכות)
https://www.prog.co.il/threads/יום-שישי-קצר-מתכוננים-בהתאם.723779/post-9879341

זה מתאים גם לפילאס
לקרר על רשת
לאחסן בעמידה
לחמם על סיר/מיחם ללא כיסוי או מקסימום מגבת מלמעלה

• הוסף לסימניות
אולי יש עוד רעיונות ?

איך מעבירים באירועים מנות שנשארות פריכות
@hbecker אולי את יודעת מניסיון מה לעשות ?

אני שואלת לפני שאתפשל

לפני שבוע הכנתי כמות גודלה מאוד של בורקס ביתי חלבי , ארזתי בקופסאות אטומות , והכל היה טעים אבל מבאס

אין זכר לפריכות של הרגע יצא מהתנור, והכנתי הכי קרוב לארוע כדי שיהיה טרי ופריך .

• הוסף לסימניות
מומלץ ביותר יהיה אם תוכלי להכניס לתנור חם לכמה דקות לפני ההגשה.
המאפה יחזור לפריכות המקורית וגם יהיה חם וטוב.

בדיעבד, אם אין אפשרות כזו, הייתי מכסה את התבנית/קופסא בשכבות של ניר מגבת כדי שיאגרו לתוכם את הלחות מהאדים. אולי כדאי להצטייד בגליל נוסף בכדי שניתן יהיה להחליף את הניר הלח בניר יבש.
בכל מקרה המאפה יאבד מחומו.
ניתן לחמם על פלטה לא מכוסה, ולהפוך את המאפה לחימום מיטבי.

• הוסף לסימניות
אולי יש עוד רעיונות ?

איך מעבירים באירועים מנות שנשארות פריכות
@hbecker אולי את יודעת מניסיון מה לעשות ?

אני שואלת לפני שאתפשל

לפני שבוע הכנתי כמות גודלה מאוד של בורקס ביתי חלבי , ארזתי בקופסאות אטומות , והכל היה טעים אבל מבאס

אין זכר לפריכות של הרגע יצא מהתנור, והכנתי הכי קרוב לארוע כדי שיהיה טרי ופריך .
לעולם לא יהיה ממש כמו שהרגע יצא מהתנור
מה שכן, לסדר לחימום בשכבה אחת על פלטה או להכניס לתנור לחימום, לא מכובה, עם הלב על דלת התנור שלא ישרפו אלא רק תחממו ויתפרכו חזה [עוד מילה שאני שולחת לאישור לא האקדמיה ללשון :) ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה