כללי איך שומרים קובץ באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שישמור גם את הפונטים והלינקים אם אני רוצה לצרוב לדיסק שהכל יהיה זמין?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לפקודת ה-PACKAGE תחת התפריט FILE .....

תבחרי בפקודה זו...ויפתח לך חלון..ופשוט תתני שם למארז...ותצעדי צעד צעד...תתבקשי במהלך השמירה לבחור יעד (היכן שאת רוצה לשמור את הקבצים, על ההרדיסק וכדו'...) וכן לתת שם למארז..זוהי פקודה שנקראת PACKAGE וכשמה כן היא , אורזת לך את כל הפריטים באריזה אחת. (בתיקיה אחת עם שם שבחרת כנ"ל) , הפקודה שומרת ואורזת לך בתוך התיקיה שיצרת כמארז, את הפונטים, הלינקים , התמונות והאיורים וכל מה שרק השתמש בו בתוכנה כולל קבצי אינדיזיין עצמם כמובן...
בהצלחה!
לכל שאלה ואי בהירות, תוכלי לשאול פה..ויענו לך בשמחה...
ZAP

את כל התיקיה החדשה ששמרת מהפאקיג' כגיבוי, תוכלי לצרוב מן ההרד דיסק, (הפנימי או החיצוני) היכן ששמרת...לדיסק (CD) וכדו'...

• הוסף לסימניות
המון תודות
איזה תגובה מהירה

• הוסף לסימניות
אוקיי, העברתי ממחשב אחד למחשב אחר קובץ שנעשה ב PACKAGE, ומשום מה כשאני פותחת אותו, הוא מחפש את הלינקים ואת הפונטים. למה זה? הוא לא אמור לקחת את זה ישירות מהספריה המתאימה?

• הוסף לסימניות
תן לו לחפש את הקובץ הראשון מהתיקיה החדשה, והוא יעדכן את כולם אוטומטית

• הוסף לסימניות
מועלות לי ההודעות הבאות, שאני לא יודעת מה לעשות אחר כך. הפונט שלכאורה חסר קיים בספריה של הפונטים. אני לא יודעת למה הוא רוצה להחליף עם WINSOFT PRO

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 16
  • 2.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
מה קורה כשאתה עושה חפש גופן: ומסמן הגופן ספייסר מדיום?

בעצם נראה לי שאין כזה גופן ספייסר מדיום, וזה נראה כאילו שהחלפת גופן בתוך האינדיזיין באמצע העבודה, והשארת את המשקל כמדיום (באינדיזיין אמור להיות לך סימן שורה בורוד) לכן כשהוא מחפש עכשיו את השם ספייסר והמשקל מדיום הוא לא מוצא ובצדק.

• הוסף לסימניות
אם יש אותו אבל לא באותה גירסה, או שהוא נמצא גם בפונטס של המערכת לפעמים הוא מסתבך.
מה הבעיה לעשות change?

• הוסף לסימניות
כשאת עושה "חבילה" הלינקים מתעדכנים אוטומטית, אבל את הפונטים את צריכה להתקין דרך לוח הבקרה ורק כך זה יפתח לך בצורה מושלמת.

• הוסף לסימניות
בהחלט.
מקסימום תפתחי ותשני את הפונט לפונט שאת עשית
כי באמת אין פונט כזה.

• הוסף לסימניות
זהו שהפונט מותקן במערכת, והוא נמצא במשקל הזה גם במסמך, שלא אני עשיתי אלא קיבלתי כדי לשנות שם רק את הכתוב. כשאני עושה החלף, אני לא בטוחה אם הוא החליף למה שכתבתי או לא, כי אחר כך זה שוב משתנה לפונט ברירת המחדל.

• הוסף לסימניות
אם הפונט והמשקל מותקנים במחשב, אז - - -

כל מה שאת צריכה זה למלא למטה בתפריט
font family > spacerE
style < Medum

ואז - - -
change all

והוא יחליף לך הכל, רק אח"כ תשמרי ולא אמורה להיות בעיה.

ד"א מזה spacerE?
מזה ה E אחרי הספיסר?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה. זה השם של הפונט.
אני לא מבינה עוד משהו שקורה לי באינדיזיין עם הקובץ הזה שקיבלתי.
הוא עכשיו לא נותן לי לשנות דברים ואומר OUT OF MEMORY
בנוסף, כשאני מנסה להגדיר לו שיציג את ה PRINT OVERVIEW שאראה איפה מתחילה ומסתיימת תיבת דו שיח זה לא נותן לי. אני פשוט לא מצליחה לשנות משהו. ברגע שאני משנה אות, כל הכתוב נעלם.
האם ייתכן להגדיר לאינדיזיין שלא יראה תיבות דו שיח כשלוחצים עליהן?
נורא מוזר
מעולם לא נתקלתי בכזה דבר

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזה קשור, אבל -
יש דבר כזה שכאשר יש פלוס אדום (חסר מסגרות לטקסט) ולא מטפלים בו (נותנים לו מסגרות ומשרשרים) וסוגרים את הקובץ נכנסים ל'סכנה'. וקרה לי כמה פעמים שהקובץ כולו נדפק מזה מפלוס אדום שהוזנח.
זה קצת קשור בגלל שאז הוא גם נותן 'אאוט אוף ממורי'.

• הוסף לסימניות
להעלות את הקובץ כדי ללמוד, אפשר?
(חוצפה לבקש. נכון?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה