כללי איך שומרים PDF או JPG רק קטע מהעמוד באילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
אני רוצה שבקובץ שנשמר יופיע רק קטע מתוך העמוד. איך מסמנים את זה? (זכור לי שזה משהו פשוט, אבל לא הצלחתי למצוא).

• הוסף לסימניות
פשוט וקל

בגירסה CS3 עושים זאת כך.

בחר בכלי המסומן באדום בתמונה המצו"ב
גרור את הסמן על פני החלק שאותו אתה רוצה להראות
ושמור אותו בפורמט הרצוי.

זהו.

בהצלחה רבה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 131.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
לא רואה כלי כזה בCS. אולי שם יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
בהחלט

באפשרות הזו

קבצים מצורפים

• 66666666666666666666 copy.jpg
    KB 58.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אוי כמה שזה מסובך... ואיך אפשר בלי להזכיר את קורל שוב שוב?!

• הוסף לסימניות
בשביל לשמור ב-jpg יש את ה slice tool, שבעיקרון מיועד לחיתוך דפים לאינטרנט, אבל יכול לעשות את העבודה נהדר גם לצורך זה.

• הוסף לסימניות
אכן, בקורל אפשר לשמור קטע מקובץ בפורמטים שונים בפשטות נפלאה, ולא מהיום אלא כבר יותר מעשר שנים.

דא עקא, שדווקא אצלי בקורל 14 כשאני מנסה לשמור קטע מקובץ בסיומת CDR של קורל הוא פשוט מפיל את התוכנה...
מה שלא קרה לי באף קורל קודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;344885:
דא עקא, שדווקא אצלי בקורל 14 כשאני מנסה לשמור קטע מקובץ בסיומת CDR של קורל הוא פשוט מפיל את התוכנה...
מה שלא קרה לי באף קורל קודם.

מעולם לא נתקלתי בכזאת בעיה בקורל X4, ויצא לי לא פעם לשמור קטע מקובץ, גם בסיומת CDR.
נראה לי שבקורל, חוץ מהבאגים הכלליים, יש בכל מחשב באגים משלו. (ולא באתי להשמיץ חלילה את הקורל...)

• הוסף לסימניות
בקורל כמובן אי אפשר לייצא חלק מתמונה אלא רק תמונה/אובייקט שלם. גם אם בחלקו הוא מחוץ לעמוד.
מצד שני, הוא חייב להיות (אפילו חלק קטן ממנו) בתוך העמוד, במידה והוא מרובה עמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;344967:
מצד שני, הוא חייב להיות (אפילו חלק קטן ממנו) בתוך העמוד, במידה והוא מרובה עמודים.

וזה כמובן, רק ביצוא, אבל כששומרים CDR הוא לא חייב להיות בתוך העמוד, גם אם הוא מרובה עמודים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;344936:
נראה לי שבקורל, חוץ מהבאגים הכלליים, יש בכל מחשב באגים משלו. (ולא באתי להשמיץ חלילה את הקורל...)

אוי ואבוי... פה בפורום זה באמת מסוכן...
:)

(התודה נשלחה בטעות)

• הוסף לסימניות
בגלל זה הוספתי את הסוגריים, שלא יחשדו בכשרים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה