- הוסף לסימניות
השאלה כמה,לא מומלץ בכלל!!!
גורם להיווצרות של עובש מתחת לטפט....
כך שמעתי מכלי שני
ועובש של שבוע וחצי אני מאמין שיורד עם סקוצ בקלות,
השאלה כמה,לא מומלץ בכלל!!!
גורם להיווצרות של עובש מתחת לטפט....
כך שמעתי מכלי שני
יכול להיותהשאלה כמה,
ועובש של שבוע וחצי אני מאמין שיורד עם סקוצ בקלות,
יכול להוות בעיה הלכתית חמורהשמים קצת מים עם סבון כלים ואז קל להוציא את הבועות
צודק,יכול להוות בעיה הלכתית חמורה
היוועצו ברב
אם יש נוזלים מתחת לטפט זה יכול להעביר במהלך הפסח בליעות לכלים
יכול להיות שהשיש לא היה מספיק יבש?אני נאבקת כבר מלא זמן עם בועות...
בגדול הפתרון הוא מספרים.הקטע הכי מעצבן הוא מאחורי הברזים ובתוך הכיורים, למישהו יש שיטה מוצלחת לזה?
נראה שהתבלבלתם בין אורך לרוחב, או שפספסתי את הפטנט.כשקניתי את הטפט פגשתי בחנות מישהי נחמדה שנתנה לי טיפ:
היא חותכת יריעות ומדביקה לאורך ולא לרוחב. כך שצריך להשתלט רק על גודל קטן ולא על טפט ברוחב שיש שלם.
לטענתה, לא רואים בכלל את הסימן של החיתוך, בין יריעה ליריעה.
לשים פנס בתוך הכיור ואז לעשות צורה של Xבתוך הכיורים, למישהו יש שיטה מוצלחת לזה?
הכוונה לפרוס את הטפט כמו על השיש, רק מעל הכיור בגובה?לשים פנס בתוך הכיור ואז לעשות צורה של X
דוגמאות בבקשהכל הטפט הזה זה השתעבדות, והסוג האיכותי גם לא זול
הרבה יותר כדאי יעיל ומהיר להשקיע שנה אחת במשטח מותאם בדיוק לגודל, ראיתי דברים מוצלחים מאד
חוסך המון זמן, ובסופו של דבר גם כסף
בעז"ה שנה הבאה שאהיה בבית שלי ( ולא שכירות ) אשקיע בזה
היה כמה שהעלו בפרוגדוגמאות בבקשה
בלת"ק-אני נאבקת כבר מלא זמן עם בועות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים