עזרה איך שמים טפט על שיש?

• הוסף לסימניות
שמים קצת מים עם סבון כלים ואז קל להוציא את הבועות
יכול להוות בעיה הלכתית חמורה
היוועצו ברב
אם יש נוזלים מתחת לטפט זה יכול להעביר במהלך הפסח בליעות לכלים

• הוסף לסימניות
הכי טוב רב מגב של שיש ,
אבל גם זה לא עוזר 100%.

• הוסף לסימניות
כשקניתי את הטפט פגשתי בחנות מישהי נחמדה שנתנה לי טיפ:
היא חותכת יריעות ומדביקה לאורך ולא לרוחב. כך שצריך להשתלט רק על גודל קטן ולא על טפט ברוחב שיש שלם.
לטענתה, לא רואים בכלל את הסימן של החיתוך, בין יריעה ליריעה.

• הוסף לסימניות
לשים מים סבון מתחת לטפט זה בעיה הלכתית כי צריך שהשיש יהיה יבש ובכו"א אכמ"ל

• הוסף לסימניות
הקטע הכי מעצבן הוא מאחורי הברזים ובתוך הכיורים, למישהו יש שיטה מוצלחת לזה?
בגדול הפתרון הוא מספרים.
אגב, מאחורי הברזים ממש לא בטוח שצריך, כי לא מניחים שם סירים. תשאלו רב.

כשקניתי את הטפט פגשתי בחנות מישהי נחמדה שנתנה לי טיפ:
היא חותכת יריעות ומדביקה לאורך ולא לרוחב. כך שצריך להשתלט רק על גודל קטן ולא על טפט ברוחב שיש שלם.
לטענתה, לא רואים בכלל את הסימן של החיתוך, בין יריעה ליריעה.
נראה שהתבלבלתם בין אורך לרוחב, או שפספסתי את הפטנט.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי עובדי חברה מקצועית ששמים מדבקות על חלונות וכו'
משפריצים כמו סנו קליר ספריי חלונות לפני זה על המשטח ואחרי זה הטפט ומסדרים לפי הצורך מזיזים ומסדרים את הטפט וגורפים את זה עם מגב שיש או יש לקנות אצל טמבורים משהו שגורף חזק את כל הנוזלים ואז זה יוצא פיקס
מניסיוני האישי של שנה שעברה יצא מצוין +
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלנו, בכדי שתהיה הדבקה מדויקת ללא בועות:

1. טפט איכותי, אנחנו קונים מחנות טפטים בי-ם [עוד כמה שקלים אבל שווה את המחיר גם בחוזק ובעיקר בהדבקה ובקילוף].

2. לחלק את השיש לריבועים ולחתוך ולהדביק לפי מידות [יש מאחורי הטפט ריבועים להקל על הגזירה]. קודם כל המשטחים הגדולים בלי הקנטים - כך שאין צורך לקפל בשוליים וכו'. אח"כ לעשות קנטים, באיזור הכיור מאחורי הברזים,וכו' - שלא יהיו קיפולים.

3. שני בני אדם, מצד אחד מישהו שמדביק, מצד שני מישהו שמושך את הנייר המודבק, כך שיהיה כל הזמן רוחב של כ-10 ס"מ של טפט בלי נייר הדבקה, תוך שהמדביק מתקדם עם כל כפות הידיים לשטח את הטפט ולהרגיש שאין בועות.

4. אם נוצרה בועה, לא נורא הטפט האיכותי ניתן להדבקה כמה פעמים, להרים ולמתוח ואז להדביק שוב!

בהצלחה!​

• הוסף לסימניות
עם סבון ומים זה אחלה. 0 בועות.
יש לי טפט כבר 4 שנים על הארון באמבטיה שהדבקתי בעזרת סבון ומים. אין טיפת אובש

• הוסף לסימניות
כל הטפט הזה זה השתעבדות, והסוג האיכותי גם לא זול
הרבה יותר כדאי יעיל ומהיר להשקיע שנה אחת במשטח מותאם בדיוק לגודל, ראיתי דברים מוצלחים מאד
חוסך המון זמן, ובסופו של דבר גם כסף
בעז"ה שנה הבאה שאהיה בבית שלי ( ולא שכירות ) אשקיע בזה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על הטפט של יש
האם משאיר סימנים?

• הוסף לסימניות
כל הטפט הזה זה השתעבדות, והסוג האיכותי גם לא זול
הרבה יותר כדאי יעיל ומהיר להשקיע שנה אחת במשטח מותאם בדיוק לגודל, ראיתי דברים מוצלחים מאד
חוסך המון זמן, ובסופו של דבר גם כסף
בעז"ה שנה הבאה שאהיה בבית שלי ( ולא שכירות ) אשקיע בזה
דוגמאות בבקשה

• הוסף לסימניות
אני נאבקת כבר מלא זמן עם בועות...
בלת"ק-
יש לי פטנט:
להרטיב את הטפט במים- בצד של הדבק, ואז להתחיל להדביק - כך בקלות אפשר לשחרר את הבועות בעזרת כרטיס רב קו וכד',
וכשהכל גמור- הטפט לא זז!,
אגב, כך גם יקרה שבקלות תוכלו להוריד את הטפט לאחר הפסח, בלי צורך בקילוף סזיפי ומעצבן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה