התייעצות איך שני פועלים ערבים מצאו את עצמם עם תינוק בעגלה? סיפור הזוי שכל הורה חייב לקרוא

• הוסף לסימניות
היום באמצע העבודה אני מקבלת טלפון היסטרי מאישה לא מוכרת- תגידי, את גרה בבנין של משפחת X?
כן, עניתי בתהיה.
ואז היא מספרת לי שבעלה עובד באינסטלציה, בא לעשות עבודה אצל המשפחה הזו. הוא הגיע בשעה 10:00 בבוקר לדירה שעוברת שיפוץ קליל באמבטיה... בידיעה שהפועלים הערבים כבר הגיעו ב7:00 בוקר.

להפתעתו הוא מגלה בדירה עגלה עם תינוק בתוכה.

הערבים צחקקו ואמרו שמשהו דפק והכניס את העגלה לכאן.
ההוא התקשר לבעל הבית ולא הייתה תשובה. שיתף את אשתו וככה היא הגיעה אליי לברר אם אני מבינה מה קורה פה.

ואכן לאם אותה משפחה יש פעוטון בבית, ולרגל השיפוץ הועבר הפעוטון לביתה של אחותה המתגוררת בבניין הסמוך. אותה מטפלת עדכנה את ההורים, אך אותו אב לא זכר מכך. בבוקר מיהר מאד, דפק בדלת המטפלת ואיך שהיא נפתחה נטש את העגלה ואץ לדרכו.

היינו מזועזעות ממה שקרה, וחברה נוספת מספרת שהיא מכירה מקרוב תופעה כזו שאבות מביאים בבוקר את התינוקות לביתה של המטפלת יש כאלה שדופקים ומיד הולכים בלי שבדקו שהתינוק אכן הוכנס. והיא מכירה סיפור שהתינוק הינה לבדו בכניסה לפח' חצי שעה עד שלמטפלת היה נדמה שהיא שומעת בכי מהכניסה, ופתחה את הדלת - והנה, עגלה עם תינוק בתוכה....

סליחה על האורך. היה לי חשוב לפרסם ולעורר ע"כ.
אבות מסורים, שימו לב!

• הוסף לסימניות
האבא ממש מקפיד על שמירת העיניים
אז דופק והולך שחס וחלילה !!
ברחוב שאני עובדת בכניסות פרטיות הלכה אחת הנשים מחפשת איפה יש מטפלת באזור כי אבא דפק והכניס לה עגלה
האבא אפילו לא ידע איפה המטפלת גרה ??
נורא!!

• הוסף לסימניות
היה לי חשוב לפרסם ולעורר ע"כ.
לא נכנס לגוף העניין.
רק אומר, שאם המטרה היא לעורר - הטיפוסים שמתנהגים בצורה כזו (ככל וישנם) לא נמצאים בפרוג.
יעזור יותר לתלות פשקווילים ולפרסם ברשות הרבים ביתד. אה, ולא לשכוח לחתום 'המעוררים'

• הוסף לסימניות
1. לגבי משתמש חדש- אני בפרוג כבר מס' שנים עם משתמש מטעם העבודה, עבדתי בבית ספר והשתמשנו שם המון בפרוג, כרגע לא חזרתי מחל"ד. והחלטתי לפתוח שם משתמש חדש אישי. זה הכל.
2. אני מכירה אישית אברך שנוהג להשאיר את העגלה ליד הדלת. וכן אשתו בפרוג,.

• הוסף לסימניות
האבא ממש מקפיד על שמירת העיניים
אז דופק והולך שחס וחלילה !!
ברחוב שאני עובדת בכניסות פרטיות הלכה אחת הנשים מחפשת איפה יש מטפלת באזור כי אבא דפק והכניס לה עגלה
האבא אפילו לא ידע איפה המטפלת גרה ??
איך העובדה שהוא שומר עיניים גרמה לו להשאיר את הילד בכניסה אחרת?
והיא מכירה סיפור שהתינוק הינה לבדו בכניסה לפח' חצי שעה עד שהלטפלת היה נדמה שהיא שומעת בכי מהכניסה, ופתחה את הדלת- והנה, עגלה עם תינוק בתוכה....

בבוקר מיהר מאד, דפק בדלת המטפלת ואיך שהיא נפתחה נטש את העגלה ואץ לדרכו.

חברה נוספת מספרת שהיא מכירה מקרוב תופעה כזו שאבות מביאים בבוקר את התינוקות לביתה של המטפלת יש כאלה שדופקים ומייד הולכים בלי שבדקו שהתינוק אכן הוכנס.
אני מכירה את זה מקרוב גם כן, שבאים עם התינוק, שמים דפיקה בדלת וממהרים הלאה. ראיתי במו עיניי.

בתור מטפלת מעון בעברי ניתקלתי בכמה וכמה מקרים וזה פשוט מראה עצובבבבב

מזכיר את ההורים שמניחים ילד בן 2.5 במעון חשוך כי 'עוד רגע הגננת של 7 בבוקר תגיע'

אני מכירה אישית אברך שנוהג להשאיר את העגלה ליד הדלת.
שימו לב, קיימת חובת דיווח על מקרים כאלו!
חובה לדווח לרשויות אודות מידע או חשד כי קטין או חסר ישע מצוי בסיכון או נתון להתעללות על-ידי אדם שאחראי עליו (הורה, איש חינוך וכד'), או על-ידי בן משפחה שטרם מלאו לו 18 שנה.
  • אי דיווח מהווה עבירה פלילית שהעונש עליה הוא מאסר של עד 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
כל הסיפורים מסמרי השיער פה בפרוג
נוהגים להיפתח ע"י משתמשים חדשים...
:unsure:
אם את תוהה האם הסיפור אכן אמיתי, אני מעידה. הייתי עם פותחת האשכול כאשר היא קבלה את הטלפון הזה, ודרבנתי אותה להכניס את זה לפרוג. והיא עוד שאלה אותי אם זה לא מוזר להכניס סיפור כזה כהודעה כמעט ראשונה בשם משתמש שלה בפרוג, ועניתי לה שלא ....אני כנראה לא מספיק מבינה.

• הוסף לסימניות
1. לגבי משתמש חדש- אני בפרוג כבר מס' שנים עם משתמש מטעם העבודה, עבדתי בבית ספר והשתמשנו שם המון בפרוג, כרגע לא חזרתי מחל"ד. והחלטתי לפתוח שם משתמש חדש אישי. זה הכל.
למי את צריכה להתנצל????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה