התייעצות איך שני פועלים ערבים מצאו את עצמם עם תינוק בעגלה? סיפור הזוי שכל הורה חייב לקרוא

• הוסף לסימניות
רק אומרת
הכותרת קצת לא הוגנת
הייתי מבקשת באופן כללי
הורים יקרים שימו לב!
האחריות על הילד שלכם בידיים שלכם
והדבר אמור לאמא ששולחת את האבא בלי להעביר הוראות חיוניות (אולי הוא לא ידע בכלל ששינו כתובת?)
לאבא שנורא ממהר או מרחף ולא מחכה לראות מי מקבל את הילד
לאמא שחושבת שהאח הגדול בן ה5 לוקח את אחותו בת ה3 לגן אבל הוא בכלל עוקב אחרי טרקטור והיא כבר הלכה לבד בינתיים....

• הוסף לסימניות
אני אביא את הסיטואציה ההפוכה של הסיפור,
הורה ששקוע בפלאפון ולא אוחז מי נכנס לו לרכב, איזה ילד... בוכה/לא בוכה... עם שריטה או בלי שריטה.
הוא פשוט מחכה ברכב שקוע בפלאפון או יוצא מהרכב שקוע בפלאפון
ומושיט יד למי שמושיט לו,
לא בטוח שזה הבן שלו...
אתמול האבא אחרי שלקח את הילד שלו [בלי לראות כמובן...]
חזר אחרי דקה ברברס לשאול אותי [כמורה] למה לילד שלו יש שריטה בסנטר,
אמרתי לו שאם היה מסתכל לפני , היה יכול לחסוך את הרברס.

קיצוניים יש בכל מקום. לכל צד.
באמת.
לכאן ולכאן.
נתקלתם באבא כזה? דווחו.
מכירים מטפלת שיש לה "לקוחות" כאלה? תעדכנו אותה.

• הוסף לסימניות
ה' הפקיד לנו ילדים, וה' אמר לשמור על הצניעות- אם בשניהם אנו מצווים- כנראה שזה לא סותר!
יש את הדרך האמצעית להביא לילדים את הטוב ועדיין לשמור על הצניעות.
אני גרה מול מטפלת מחסידות מסוימת, ובהחלט הכל נעשה בצניעות ובשמירת העיניים- דבר מעולה ומבורך.
אני לעולם לא ראיתי נטישות, אבל כן ראיתי שפשוט מכניסים את העגלה במהירות ובורחים.
ודבר אחד ענין אותי תמיד בתור אמא לתינוקות-
איך המטפלת יודעת מתי הוא אכל? איך בסוף יום האמא יודעת מתי אכל?ישן?המטפלת מתקשרת לאמא אמא יום יום?
כמובן שהצניעות מבורכת והלוואי וגננות לציבור הכללי לא היו צריכות להתמודד עם שיחות מיותרות עם אבות, אבל תמיד צריך להיות אחראיים זה בטוח...
אני שונאת לשפוט אנשים, שלא נדע ה' ישמור....אבל בהחלט סיפור הזוי שמעורר את תשומת הלב...

• הוסף לסימניות
סיפור הזוי!
נשמע סיפור מוזר ביותר!!!

• הוסף לסימניות
מה מוזר?
אני מחפשת פה מוזרות ולא מוצאת.
הגיוני להפליא.
לצערינו.
זה פשוט לא מתקבל על דעתי הצורת הפקרות הזאת
פשום מטורף והזוי מבחינתי
איך אבא יכול להתנהג בצורה כזו לתינוק?
יצור חסר ישע
למה אנשים מביאים ילדים אם הם מפקירים אותם ככה
הייתה פה מישהי שנתנה דוגמא על ילדה בת חמש שלוקחת ילדה בת שלוש לגן, קראתי נכון?
זה הגיוני הדבר הזה? באיזה עולם הגולשים האלה חיים?

• הוסף לסימניות
סיפור מזעזע...
אבל במעון של ילדיי המנהלת תלתה שלט שהורה שלא יעדכן את המטפלת שהביא את הילד למחרת הילד לא יוכל לבוא לגן(תודו שזה איום להורים שעובדים בטירוף של ימינו)
האמת שממש הסכמתי איתה.
חוצמיזה שודאי יש סיפורים כאלו לבעלי פלאפונים לא להתלהם סתם שמירת עיניים וכו.....
משוגעים יש בכל קיצוניות

• הוסף לסימניות
הייתה פה מישהי שנתנה דוגמא על ילדה בת חמש שלוקחת ילדה בת שלוש לגן, קראתי נכון?
זה הגיוני הדבר הזה? באיזה עולם הגולשים האלה חיים?
מנקודת מבטי כמי שנוהג ברכב מידי יום בשעות הצהריים בעיר התורה והחסידות, אכן. קראת נכון.

• הוסף לסימניות
ה' הפקיד לנו ילדים, וה' אמר לשמור על הצניעות- אם בשניהם אנו מצווים- כנראה שזה לא סותר!
יש את הדרך האמצעית להביא לילדים את הטוב ועדיין לשמור על הצניעות.
אני גרה מול מטפלת מחסידות מסוימת, ובהחלט הכל נעשה בצניעות ובשמירת העיניים- דבר מעולה ומבורך.
אני לעולם לא ראיתי נטישות, אבל כן ראיתי שפשוט מכניסים את העגלה במהירות ובורחים.
ודבר אחד ענין אותי תמיד בתור אמא לתינוקות-
איך המטפלת יודעת מתי הוא אכל? איך בסוף יום האמא יודעת מתי אכל?ישן?המטפלת מתקשרת לאמא אמא יום יום?
כמובן שהצניעות מבורכת והלוואי וגננות לציבור הכללי לא היו צריכות להתמודד עם שיחות מיותרות עם אבות, אבל תמיד צריך להיות אחראיים זה בטוח...
אני שונאת לשפוט אנשים, שלא נדע ה' ישמור....אבל בהחלט סיפור הזוי שמעורר את תשומת .
לא צריכים לפטפט עם הגננת פטפוטי סרק אפשר לומר בעניניות מתי אכל ומתי ישן מה הבעייה בזה???

• הוסף לסימניות
מנקודת מבטי כמי שנוהג ברכב מידי יום בשעות הצהריים בעיר התורה והחסידות, אכן. קראת נכון.
אז יש פה נרמול מזעזע של מה שמוביל לכמות הפגיעות האיומה במגזר
העיקר קונים קורסים דיגיטליים של לימוד מוגנות...
אולי צריך להתחיל בלשמור על הילדים בצורה הכי בסיסית
סליחה על צורת ההתבטאות החריפה
זה אחד הדברים שגורמים לי לכעס וחוסר הבנה מוחלט

• הוסף לסימניות
כל הסיפורים מסמרי השיער פה בפרוג
נוהגים להיפתח ע"י משתמשים חדשים...
:unsure:
כי משתמשים חדשים מתרגשים לפתוח אשכול
בעוד הותיקים מכירים יותר את מבנה הפורום ומשתמשים בו לדברים יותר מעשיים
(לא מכליל ולא קובע, מציע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה